- Poruka
- 3.109
U čemu se ogleda muževnost?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biti muževan ne znači imati bradu, mišiće ili dubok glas. To su samo sporedni simboli koji nekad prate muževnost, ali nisu njen koren.Kad žena izbaci muža vani, onda postaneš muže - van. Ili ako muzeš krave napolju, pa je muža vani, haha.
Šalim se. Haha
Neka od osobina koja mi prva pada na pamet jeste da je takav muškarac ima jak karakteran i odgovoran je.
![]()
Kao i za ženstvenost, odgovoriću kroz memu
Uh, ne mogu iskreno, malko sam ti ja mutav, više volim u slikama.Da li možeš, bez gifa, da odgovoriš svojim rečima?
Ovo zvuči dobrounutrašnja snaga koja ne traži odobrenje
Je l' ovo pitanje samo za muškarce?Kada ste se osetili najmuževnije tj. baš u muškoj energiji?

Kad sam stao na 40 propadanja a mogo josKada ste se osetili najmuževnije tj. baš u muškoj energiji?
Za sve koji su se osetili u muškoj energijiJe l' ovo pitanje samo za muškarce?![]()
LepoDesetak žena i ja u jednom stanu. Gde će ko da spava? I tako - njih 14 tamo u spavaćoj sobi kao sardine, ja ovamo sam u onoj dnevnoj. Dnevna još i bila baš mnogo veća. Ništa ja nisam tražio, same one tako, spontano, sramota je valjda, uglavnom mogla je baš jedna da dođe ovamo kod mene ta smanji taj pritisak tamo, da upotrebim terminologiju ekspres lonca. E, onda se sutradan jedna od njih, Francuskinja, opasno interesovala za mene. Valjda sam delovao muževno. Eto, nekad se polomiš i nijednu da šarmiraš, a nekad ovako, da i ništa ne pokušavaš, ispadneš muževan.