Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozi..kako se izboriti s tim da vas muževa porodica ne podnosi..tacnije svekrva i zaova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštuj u meri koliko poštuješ muža.Pozi..kako se izboriti s tim da vas muževa porodica ne podnosi..tacnije svekrva i zaova?
Uz sukanje dodatno..jebavanjePoštuj u meri koliko poštuješ muža.
Svekrva i zaova su ti rod najrođeniji .
Jeste..on je uz meneA zar je bitno sta oni kazu ? Ako te muz voli i gleda kao kraljicu, boli te uvo sta ce oni da kazu
Jedina je stvar sada koliko njega briga u vezi toga.
Onda te boli uvo sta oni pricaju ; ako te on voli i podrzava, to je to ... vremenom ce i oni "doci na svoje"Jeste..on je uz mene
Pomaže i ok je..ali kad ove dvije sretnem..zivac mi kucaJeste..on je uz mene
Jeste..dobar jeOnda te boli uvo sta oni pricaju ; ako te on voli i podrzava, to je to ... vremenom ce i oni "doci na svoje"
Tu treba najvise muz da te zastiti i pomogne.Pozi..kako se izboriti s tim da vas muževa porodica ne podnosi..tacnije svekrva i zaova?
Štiti me,koliko može.Stvarno,ali ne nervira.Tu treba najvise muz da te zastiti i pomogne.
E nece me otjerat.Razvedi se.
HvalaMoras ostati prisebna i ne nasedati na njihove provokacije,ali nemoj ni ocutati,ako te ujedu.Vrati im,neka vide da sa tobom nema sale.
Treba stara da kolo okrene igratE nece me otjerat.
Nema na cemu.samo se drzi i istraj,a muz mora da te podrzi,ako mu je stalo do tebe u potpinosti.