Muzej penisa

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.189
Islanđanin Sigurdur Hjartarson za više od 40 godina sakupio skoro 300 penisa različitih životinja za svoju kolekciju. Na pitanje zašto, naveoje da je „neko to morao da uradi“.

U muzeju koji je postavio da izloži penise nalaze se mali, poput hrčka, koji meri 2 milimetra, do većih, poput kitova, sa skoro 2 metra dužine.

sigurdur-hjartarson-penis-collection-museum.jpg

Sigurdur je radio kao direktor škole. Kaže „Neki moji učitelji su radili leti u obližnjoj stanici za lov na kitove i nakon prvog primerka počeli su da mi donose penise kitova, navodno da bi me zadirkivali. Onda se postepeno pojavila ideja da bi moglo biti zanimljivo sakupljanje uzoraka od više vrsta sisara."

Fascinacija za sve stvari penisa je čak postala porodični posao. Hjortur Sigurdsson, sin osnivača, preuzeo je dužnost 2011. godine i počeo da modernizuje muzej.

Posetioci mogu da pokupe suvenire poput „Dizajnerskih kondoma” i vunenih „Vili grejača”, pletenih da podsećaju na zmiju i slonovski surlu.

Icelandic-Penis-Museum.jpg

znam nekog lika koji je vajar i pre nekih 10-15 god. pravio je skulpture "porodice penisa", sin, tata i deda.
sin... mali... piša
tata... onako kručina prava
deda... mator izboran, u lezecem polozaju sa ovcijom vunom :lol:

verovatno bi ovaj kolekcionar, rado prihvatio skulpture u svoj muzej

Back