Muž

Ja hocu da se ozenim sam sa sobom.

Mislim da je to najbolja ideja.

Treba uvesti tu mogucnost u pravni sistem.

em možeš sam sebe da je.beš
em možeš sam sebe da naslediš
em će opština da te sarani
šta koje pi.čke kome to treba

- - - - - - - - - -

Pravi, proveren recept za dugotrajan brak je slepa žena i gluv muž...
Ako je taj uslov ispunjen, brak će da potraje, a oni će umreti zajedno na kraju života !

mada i dve plate u kolubari od po 100.000 su dobar motiv za opstanak braka, veruj mi...

Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.

Da li biste se ponovo udale za svog muža?

...sa ovim iskustvom koje imam ne bih se udala ni da mi je po cenu zivota...znaci ne nikada...

Očekivanja ljudi su velika kad je brak u pitanju.

Brak je, pored izbora karijere, najvažnije životno pitanje jednostavno zato što se uz tu osobu provodi ostatak života.
To je svojevrsno kockanje sa sudbinom.

Pored očekivanja lepog zajedničkog života, od druge polovine se očekuje da na neki način doprinese našoj ličnosti.
Ljudi vole da zablistaju uz naočitog partnera jer je partner ujedno i dokaz naših vrednosti.

U mladosti kao bračnog partnera planiramo ili neku atraktivnu, lepu osobu, ili osobu na položaju, ili sve to.
Kako vreme prolazi, kriterijumi se spuštaju, a razlog tome su ili mala postignuća onoga koji bira, ili loša procena spostvenog izgleda, mogućnosti, položaja.

Takođe, vremenom se shvata da od nečije lepote nema koristi ukoliko nas njegove mane ugrožavaju.
Tada shvatamo da je najbolje birati one osobe uz koje se najlakše i najlepše živi, provodi vreme, uz koje nemamo trzavice.

Zamišljena slika idealnih partnera u mladosti najčešće odudara od slike izabranika / izabranice :heart: našega dok stojimo pred matičarem.

Pa ipak, dok potvrđujemo pristanak na brak, mi smo zadovoljni izborom jer znamo da je to u tom trenutku najbolje i najidealnije za nas.

...,mogu da se slozim sa ovim...

Joj, nisam ja za brak ili mozda skroz jesam, sredine nema...do sada nisam upoznala osobu sa kojim mogu da zamislim budjenje do kraja zivota niti mi je brak kao neka vrsta zastite, potreban...ono sto mi je nasusna potreba je dobra veza tako da negde sebe vidim kroz serijsku monogamiju i bez papira do vrlo kasnih godina...kada prestane da bude inspirativan i poseban volim da izadjem iz te veze...kao udata to vrrovatno ne bih mogla pa bih se razvodila i terala cirkus

Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.

Daleko je od idealnog bio i na početku :lol: Sad je već 10 god. braka...

bingo :mrgreen:

:super:

Joj, nisam ja za brak ili mozda skroz jesam, sredine nema...do sada nisam upoznala osobu sa kojim mogu da zamislim budjenje do kraja zivota niti mi je brak kao neka vrsta zastite, potreban...ono sto mi je nasusna potreba je dobra veza tako da negde sebe vidim kroz serijsku monogamiju i bez papira do vrlo kasnih godina...kada prestane da bude inspirativan i poseban volim da izadjem iz te veze...kao udata to vrrovatno ne bih mogla pa bih se razvodila i terala cirkus

E kad si dostigla ovaj stadijum , a nisi udata, teško da ćeš i ući u brak ...

- - - - - - - - - -

Koji bingo, pita Topla voda :mrgreen:

Ne mislim da je moj muž idealan muž i otac. Ne mislim da idealno postoji.
I mada može delovati da se ne ponašam uvek tako čak i kada sam ljuta znam da bih se uvek ponovo udala za njega i da je on čovek mog života.
Samo što je to tajna. I ovako je uobražen, još da to zna....

Mislim da je u svemu bolji od onoga sto sam ocekivala da ce biti.
Nekad se uplasim koliko je za mene idealan po svim pitanjima... muz ljubavnik otac covek...
Drzi me ko malo vode na dlanu i tacno znam da bi se rasula kad bi me pustio...
To me nervira... ali sta cu kad sam takva i kad ga volim...

Back