- Poruka
- 121.462
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hocu da se ozenim sam sa sobom.
Mislim da je to najbolja ideja.
Treba uvesti tu mogucnost u pravni sistem.
Pravi, proveren recept za dugotrajan brak je slepa žena i gluv muž...
Ako je taj uslov ispunjen, brak će da potraje, a oni će umreti zajedno na kraju života !
Замисли удаш се и тек онда схватиш да ти је муж Гроф Вронски.
Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.
Da li biste se ponovo udale za svog muža?
Očekivanja ljudi su velika kad je brak u pitanju.
Brak je, pored izbora karijere, najvažnije životno pitanje jednostavno zato što se uz tu osobu provodi ostatak života.
To je svojevrsno kockanje sa sudbinom.
Pored očekivanja lepog zajedničkog života, od druge polovine se očekuje da na neki način doprinese našoj ličnosti.
Ljudi vole da zablistaju uz naočitog partnera jer je partner ujedno i dokaz naših vrednosti.
U mladosti kao bračnog partnera planiramo ili neku atraktivnu, lepu osobu, ili osobu na položaju, ili sve to.
Kako vreme prolazi, kriterijumi se spuštaju, a razlog tome su ili mala postignuća onoga koji bira, ili loša procena spostvenog izgleda, mogućnosti, položaja.
Takođe, vremenom se shvata da od nečije lepote nema koristi ukoliko nas njegove mane ugrožavaju.
Tada shvatamo da je najbolje birati one osobe uz koje se najlakše i najlepše živi, provodi vreme, uz koje nemamo trzavice.
Zamišljena slika idealnih partnera u mladosti najčešće odudara od slike izabranika / izabranicenašega dok stojimo pred matičarem.
Pa ipak, dok potvrđujemo pristanak na brak, mi smo zadovoljni izborom jer znamo da je to u tom trenutku najbolje i najidealnije za nas.
A žena Valerija Mesalina !Замисли удаш се и тек онда схватиш да ти је муж Гроф Вронски.
Nije,nego ti nemaš pojma o ženama.Uzmi ogledalo,kupi francuski ležaj i smesti sebe i ogledalo u njega.Ne znam da li ti je neko rekao ovo ranije, ali ti si tezak debil. Teeeezak.
Nije,nego ti nemaš pojma o ženama.Uzmi ogledalo,kupi francuski ležaj i smesti sebe i ogledalo u njega.
Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.
bingoDa li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.
Joj, nisam ja za brak ili mozda skroz jesam, sredine nema...do sada nisam upoznala osobu sa kojim mogu da zamislim budjenje do kraja zivota niti mi je brak kao neka vrsta zastite, potreban...ono sto mi je nasusna potreba je dobra veza tako da negde sebe vidim kroz serijsku monogamiju i bez papira do vrlo kasnih godina...kada prestane da bude inspirativan i poseban volim da izadjem iz te veze...kao udata to vrrovatno ne bih mogla pa bih se razvodila i terala cirkus
Замисли удаш се и тек онда схватиш да ти је муж Гроф Вронски.