Muž

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.

Da li biste se ponovo udale za svog muža?

Da li i posle mnogo godina i mnogo zajednickih briga,problema mislite jos uvek da ste nasli ono sto ste oduvek zeleli ili ste se razocarali sa njegove strane!?da li je vaš muž u vasim ocima jos uvek idealan muž i otac vase dece ili mislite suprotno.

Da, ali ovog puta bez straha i dvoumljenja.

da se udajem ponovo-ne bih se nikada udala
ali, da se ipak udam, udala bih se za istog ovog sada
jer ni posle ovog sada nisam nasla adekvatnijeg
valjda razumete sta sam htela da kazem :malav:

Jok :)

Posle 20 godina braka nikako se više nebi udavala :)

Ту сам и даље. Ово отишо има друго значење.

ma, dal je moguce?? :lol:

- - - - - - - - - -

a, da...ajd d aodgovorim
ne bih se udaavala uopste, da biram ponovo
jer kontam da brak, kao brak uopste nije za mene
takodje ni porodica
ali, da se ipak, iz nekog razkloga udajem, udala bih se za istog
zato sto nisam nasla nekoga ko mi vise pashe i koga bih pre mogla da trpim
a, idealno ne postoji, ni muz, ni zena
eto

ma, dal je moguce?? :lol:

Јесте.

a, da...ajd d aodgovorim
ne bih se udaavala uopste, da biram ponovo
jer kontam da brak, kao brak uopste nije za mene
takodje ni porodica
ali, da se ipak, iz nekog razkloga udajem, udala bih se za istog
zato sto nisam nasla nekoga ko mi vise pashe i koga bih pre mogla da trpim
a, idealno ne postoji, ni muz, ni zena
eto

И даље не разумем...

Сад озбиљно. Вероватно си превише очекивала од брака, па си се убедачила кад се схватила да није то што си замишљала. Онда си помислила да је проблем у мужу, но и други су били исти. На крају си укапирала да је овај свет несавршен, а са њим и мужеви и жене и ђеца, па једино остаје да се трпи док црни косач не уради своје, што те бацило у неку врсту песимизма. Си размишљала о својој несавршености, пошто си и ти део оваквог света?

Сад озбиљно. Вероватно си превише очекивала од брака, па си се убедачила кад се схватила да није то што си замишљала. Онда си помислила да је проблем у мужу, но и други су били исти. На крају си укапирала да је овај свет несавршен, а са њим и мужеви и жене и ђеца, па једино остаје да се трпи док црни косач не уради своје, што те бацило у неку врсту песимизма. Си размишљала о својој несавршености, пошто си и ти део оваквог света?

a, pa ne
ja sam oduvek smatrala da brak i porodica nizu za mene
pa, se nisam dala do zadjneg momenta
pa, sam od svih muskaraca odabrala onog koji mi je najvise pasovao, al daleko od toga da sam zudela da mu izigravam zenicu u kucicic medj cvecem
pa, sad sam opet skontala da sma bila u pravu da brak nije za mene
al da se iz bilo kog razloga opet udajejm, opet bih za brak odabrala nejga, jer ni posle njega nisam srela nikoga s akime mislim da bi stvari izgledale bolje, lepse, idealnije, sta god
dakako da je do mene, a ne do njega :lol:

Back