Muž svojoj ženi odrubio glavu u centru grada u Iranu

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.447
U Iranu suprug u centru grada pred ljudima odrubio supruzi glavu. Pored njega bio mu je brat kao podrška. Posle toga su setali sa njenom glavom u rukama i pokazivali sta su uradili. Nakon nekoliko sati su uhapšeni i čeka ih suđenje za teško ubistvo. Nesrećna je pobegla od muza u Tursku, ali je nju on ipak vratio i počinio ovaj zločin.

HOROR! OBEZGLAVIO SUPRUGU NA LOKALNOM TRGU! Muž pred ljudima odrubio ženi glavu, pa sa njom paradirao gradom https://mondo.rs/Info/Svet/a1593065/Obezglavio-zenu-na-trgu.html

Колико су ми примитивне те Исламске земље и њихова религија "мира". Код њих је жена својина и њему се може како му је воља. Сама чињеница да није пуцао у њу, већ је одсекао главу указује на то да је ментално болестан. Можда је социопата пошто су оне импулсивне, нису прорачунате као психопате.

Нажалост, човечанство има превише меке законе за нечовечна убиства.

То је ствар њиховог егрегора. Уствари они и јесу хришћани који су схватили да не могу да раде шта воле, па су мало преуредили своју религију да би могли да изводе сшта им душа иште. Извели би исто и да су примили будизам или сајентологију.

То је ствар њиховог егрегора. Уствари они и јесу хришћани који су схватили да не могу да раде шта воле, па су мало преуредили своју религију да би могли да изводе сшта им душа иште. Извели би исто и да су примили будизам или сајентологију.
Nikakve veze sa hriscanskom verom .

Колико су ми примитивне те Исламске земље и њихова религија "мира". Код њих је жена својина и њему се може како му је воља. Сама чињеница да није пуцао у њу, већ је одсекао главу указује на то да је ментално болестан. Можда је социопата пошто су оне импулсивне, нису прорачунате као психопате.

Нажалост, човечанство има превише меке законе за нечовечна убиства.

Nisam za odrubljivanje bilo čije glave, ali u slučaju prevare sam za smrtnu kaznu i osobe koja vara i švalera/švalerke. Ako osetiš da ne možeš više, lepo raskini ili se razvedi, šta varaš, a i dalje održavaš odnos. I za švalera/švalerku - šta se mešaš u tudj brak, odnos, bilo šta. To je poniženje i manipulacija. Takodje da se zabrani da osoba (ženska ili muška) nakon ozbiljne veze ili braka može da ulazi u odnose sa bliskim prijateljima i rodjacima svog bivšeg/bivše. To je isto poniženje i isto treba da se kažnjava.

Back