Muž, prosvetljenje, i dildo

Postovani,

Dobro vece, nadam se da me se secate, ja sam prljava Dajana.

Secate se da joj muz bio na H-------U nakon sto sam ga nasla da nosi moje roze satenske gace. Hvala svima koji su pokusali da mi sugerisu da mozda nije imao cistih gaca, ali je daleko podmuklije od toga. Najbolji savet mi je dala blaga gospodja "Disko nauka" koja je rekla da muza kada se vrati sa hodocasca treba da saceka kuja koja je okotila nekoliko stenadi, kako bi se on unervozio od nove odgovornosti i postao dominantan muz spreman da usled novonastalnog stresa potcinjava svoju zenu.
Iako dobar savet, to nije urodilo plodom jer se moj muz samo raznezio kada je video tih 7 stenadi i brze bolje pozurio da ih zbrine i da svima kupi ogrlice. Sada imamo kucu punu stenadi.

Medjutim, on se sa H-------A vratio prosvetljen i po prvi put u zivotu otvoren za potrebe svoje zene, sto je dovelo do sledeceg kompromisa:

Dogovorili smo se da na ogledalu u hodniku postavimo jedan gumeni dildo u visini kolena. Svaki put kada bih prosla i ogledala se u tom ogledalu (smrtni greh: tastina), morala bih da kleknem, postavim ruke na pod, namestim obraz na dildo, a zatim se njime isamaram bez pomoci ruku, i tako paran broj puta. A onda bih isto to uradila neparan broj puta, samo sa rukama na stopalima.

Sta mislite o nasem privremenom resenju? Submisivne zene, da li ste sa svojim muzem probale nesto slicno?
Dominantni muzevi, da li ste svojim zenama pripredili nesto slicno?
Hvala na ukazanom poverenju! ;)

Back