МУЖ ОБРИЈАО ЖЕНУ ДО ГЛАВЕ, ЈЕР ЈЕ ПИСАЛА ЋИРИЛИЦОМ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
СКАНДАЛОЗНО:
У Сплиту муж обријао жену до главе јер је писала ћирилицом!

СПЛИТ-Један разљућени Сплићанин ошишао је своју супругу до главе када је видео да она пише ћирилицом, пренели су данас портали и друштвене мреже у Хрватској!
Муж је тражио нотес са телефонским бројевима у време када му супруга није била код куће и случајни је нашао њену свеску која јецела била исписана ћирилицом. Побеснели супруг је чим му се жена вратила кући затражио објашњење за „писање четничког писма“ а када је она дрско одоговрила да је „то њена ствар“ он ју је присилом обријао машиницом на ћелаво!
Несрећна жена није желела да поднесе пријаву против свог супруга и околини је испричала да се обријала сама да би појачала корен косе а праву истину је рекла само најближој пријатељици која је одмах то пренела и на Фејсбук! Иначе, жена није ни писала српску већ руску ћитилицу, будући да планира да конкуриуше за посао у једној руској фирми у Сплиту!

:rotf::rotf::rotf:
Таман помислим да ме Хрвати више ничим не могу изненедити.... кад оно...

Несрећна жена није желела да поднесе пријаву против свог супруга и околини је испричала да се обријала сама да би појачала корен косе а праву истину је рекла само најближој пријатељици која је одмах то пренела и на Фејсбук! Иначе, жена није ни писала српску већ руску ћитилицу, будући да планира да конкуриуше за посао у једној руској фирми у Сплиту!

Sta? Nije je uvaljao u katran i perje? Pih, ni CROmanjonci vise nisu ono sto su nekada bili! :roll:

_nobody_

СКАНДАЛОЗНО:

СПЛИТ-Један разљућени Сплићанин ошишао је своју супругу до главе када је видео да она пише ћирилицом, пренели су данас портали и друштвене мреже у Хрватској!
Муж је тражио нотес са телефонским бројевима у време када му супруга није била код куће и случајни је нашао њену свеску која јецела била исписана ћирилицом. Побеснели супруг је чим му се жена вратила кући затражио објашњење за „писање четничког писма“ а када је она дрско одоговрила да је „то њена ствар“ он ју је присилом обријао машиницом на ћелаво!

eto joj kad je bila drska

СКАНДАЛОЗНО:

Ау....... Сунце ти жарко пољубим......... па не могу да верујем........ аааааааааа

sikter.gif
..
sikter.gif
..
sikter.gif
.. Ту жену ХИТНО ОСЛОБОДИТИ ОД БОЛЕСНОГ УСТАШЕ И ПОЗВАТИ ЈЕ У СРБИЈУ !!!

pa bolje da joj je ojačao korjen kose nego da je prebio ili ubio ko što vaši muževi rade srpkinjama.

- - - - - - - - - -

Jel i ti brijes zenu do glave i do pubicne kosti kada ona pise cirilicu? :think:

A licis mi na takvoga... :hahaha:

_nobody_

ma to je neki primitivac. mi napredniji ne brijemo nego let lampom spalimo te dlačurine

pa bolje da joj je ojačao korjen kose nego da je prebio ili ubio ko što vaši muževi rade srpkinjama.

- - - - - - - - - -

ma to je neki primitivac. mi napredniji ne brijemo nego let lampom spalimo te dlačurine

Dobro ,pa nije prosla kao turistkinje pa Hrvatskoj ....Prvo silujete ,pa nozem prelazite preko vrata

Усташтво у свом изворном облику :rtfm: Додуше и они се мењају и еволуирају, раније су своје жене србкиње клали :think:

А шта су радили својим женама хрватица које уче руску ћирилицу због запослења?

Znaci li to da je Meksikanka koju ste silovali ,pa zaklali ,bila dlakava?
Ili,je samo posredi to vas bolesni ,fetish?!

ma kakav fetiš, mi to radimo iz zadovoljstva

- - - - - - - - - -

Znam ,po tome ste cuveni,ali onda se ne zalite kad vam se uzvrati istom merom.

Dakle ,Meksikanka bila ''Dlakava'' ,pa ste je ubili ?

A,jeste bolesni!

ma što bi se žalili , oš da ti pošaljem adresu pa da dođeš uzvratit, da ne izgubiš mot

:eek:........Haj' ti nauci razliku izmedju fetish-a i zadovoljstva i ,kolika
je razlika u tome.Dal' uopste postoji
Neznalico!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ma što bi se žalili , oš da ti pošaljem adresu pa da dođeš uzvratit, da ne izgubiš mot

Posalji...

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Ебем ти државу,
у којој половина становника пуши, из задовољства,
док друга половина коље.

je razlika u tome.

- - - - - - - - - -

Posalji...

eno ti na pp, javi kad dolaziš da se obrijem , da se ne mućiš s dlakama

- - - - - - - - - -

je razlika u tome.Dal' uopste postoji
Neznalico!