- Poruka
- 121.462
Meni se djaju one prve srebrne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni .Meni se djaju one prve srebrne![]()
Ja bi ih samo presvukla , da onaj drugi, sa tetovažom, obuče te prveMeni se djaju one prve srebrne![]()
Kako nismo, već mu znamo i br telefona i krvnu grupuДа, бре, гаће вам се свиђају, ич нисте приметиле онога на коме су...
А кријете, као гаће вам се свиђајуJa bi ih samo presvukla , da onaj drugi, sa tetovažom, obuče te prve
Kako nismo, već mu znamo i br telefona i krvnu grupu![]()
Pa , da, gaće, uzele smo broj telefona fabrike za pravljenje gaćaА кријете, као гаће вам се свиђају![]()
Све мора да пита човек...
Ако сам матора нисам мртваPa , da, gaće, uzele smo broj telefona fabrike za pravljenje gaća
Da @Metla na vestici uzme kroj, pa da šijemo.nema u Burdi kroj
Mi smo @mina68 mislile da tebe ne zanima![]()
A ne ja sam postenazena.com i obnevidela samДа, бре, гаће вам се свиђају, ич нисте приметиле онога на коме су...
Mogu da organizujem fotkanje muskih modelaPa , da, gaće, uzele smo broj telefona fabrike za pravljenje gaća
Da @Metla na vestici uzme kroj, pa da šijemo.nema u Burdi kroj
Mi smo @mina68 mislile da tebe ne zanima![]()
Ја гледам само сличке, о музичарима не знам ништа, сем кад ми певају на увце...Izvini
Evo i tebi, nemoj da se ljutiš.
Pogledajte prilog 1544771
Samoovo nije "ta" tema , ovde je reč o muzičarima
Nego im mi spašavamo brak , čitaj unazad pa će ti biti jasno zašto ovde vise ove slike
Gdje si vidjela tetovaže?Ja ne bih ovog tetoviranog dzaba da mi ga date![]()
Увећавало то сваки мишић да проучиGdje si vidjela tetovaže?![]()
Gdje si vidjela tetovaže?![]()
Babo jedna. Meni je to top,ali ja nikad odrasla nisam.
A hbg prof deformacija sve vidim ovol'ke mi oci
E a stvarno, moze da bude mega sega frajer, dzaba, ja kad vidim ovu celu ruku usaranu meni se gadi, ko kozna bolest![]()
Meni je bitno da neka mom ne pusi, za ostale me zaboleTreba imati stomak za muzičare.
Jedan tamburaški bend je svirao nekim drmošima pre tridesetak godina. U to vreme su dolazile Ruskinje da se bave najstarijim zanatom.
E pa ti drmoši su pozvali i Ruskinje koje su muzičarima pušili dok su svirali.
Sad zamisli da ti muž dođe sa posla i tako nešto ispriča...