Muž me tera da se preselimo kod njegovih jer ne želi da plaćamo kiriju: Kad sam rekla pod kojim uslovima ću da pristanem, rekao je da želi razvod

Bolje da te odmah otera
Pokazala si da ne poštuješ ni njega ni njegovu porodicu

PS:
Prvu godinu braka smo živeli kod mojih
Pokojna majka nikad nije nešto kupila ćerkama a da ne kupi i snahi
Pokojni otacje poslednje meseci proveo kod mene
Jel bi ziveo kod njenih?

Kako je moj drugar to elegantno umeo da korpira..

On pozove neku , hoces sa mnom na izlazak...
Ona kaze hocu ali nemogu veceras imam puno da radim..
A on znajuci kako su devojke i zene danas iskljucive, da hoce odmah da im izadjes na sastanak, u protivnom te sutnu , pita , hoces sutra da se vidimo...

Ona odgovorila, mozda, trenutno imam puno posla, a on je dohvati odmah , jel se ti vidjas sa nekim..
Ona njemu uz pauzu , ne treba da te interesuje...on kaze ok...
Ali u vazduhu ostavi bas ono osecanje kao kad zene ostave muskarcu kad ih ne pozove odmah u izlazak...stand by korpica...

Posle lako zonglira takvu vezu u kres bez obaveza...tj neda joj da mu podize kriterijume u odnosu na ono sta je i kakva je..

Ako moze neki pametniji komentar zahvaljujem se.
Pametan kako za koga,ja licno ne pristajem na zajednice,na ljude koji su lenji,na ljude koje ne mogu ni osnovne stvari da obezbede.
Obrzirom da mi je plan da se obogatim a to niko nije uspeo sa stednjom,morala bih da se povucem :mrgreen:

Pametan kako za koga,ja licno ne pristajem na zajednice,na ljude koji su lenji,na ljude koje ne mogu ni osnovne stvari da obezbede.
Obrzirom da mi je plan da se obogatim a to niko nije uspeo sa stednjom,morala bih da se povucem :mrgreen:
Svoj plan da se duhovno obogatim sam ispunio. To sam postigao zahvaljujuci roditeljima i porodici.

Back