Pozdrav za sve forumase i forumasice.
Problem koji bi zelela da podelim s Vama.Moj muz pokusava da bude kuhar,ali to mu ne uspeva.Uvek me kritikuje kada uzmem da kuham i petlja mi se u posao.S druge strane pokusava da izigrava kuhara,a to mu ne uspeva.Voli masnu hranu i meso,povrce i voce jede u minimalnim kolicinama.Umesto vode pije coca-colu.
Voli tesku hranu i vice na mene kada kazem da to nije dobro.Inace,ima preku narav i nervozan je po prirodi.
Ja sam stedljiva,nismo bas ni finasijski u bajnoj situaciji,a on dosta hrane baca.Npr.hleb koji prenoci,baca se,ne dolazi u obzir da se naprave przenice jer on to ne jede,na podgrejana jela se mrsti itd.
Jedva sam ga ubedila kada przi masne snicle,cevapcice i slaninu da nema potrebe da stavlja ulje u tavu jer meso pusti samo svoju masnocu.Kada pece meso i krompir u rerni toliko nalije uljem da to ne moze da se jede,pa ga po deset puta vadi iz rerne,odliva ono ulja,prevrce ono meso,menja temperaturu,smesno mi da ga gledam.Kada nesto kazem,on vice i dere se.
Meni ne da da ja spremam jer eto hoce on,on to voli.Kada ja kuham,voli da mi zaviruje u serpe.Pre smo isli zajedno u nabavku,ali sada ne idemo zbog njegovog otresanja na mene.Uvek stavlja u korpu sta hoce,jer on kobojagi najbolje zna a ja kao slepac idem za njim.Zato vise i ne idem.
Inace imamo i drugih problema u zajednickom zivotu,jer on je prek i otresit covek.Razmisljam i o razvodu.