Muvanje promoterki. Kako promoterke gledaju na to?

pa neprijatno ti je samo to startovanje ljudi naokolo moras bit spremnom da bude i obrnuta uloga aj da si pasivna na neki stand samo da se kezis onda i nema razlog da te startuje ovako ti ja na to gledam ko na reciprocitet
Ma nije to, nego mi je lik kupio neku karticu sa brojem telefona da ubacim u telefon da me zove, pa mi je pretio da zna gde živim da će da me nađe...i tako dalje da ne detaljišem. To je neprijatna situacija, a ovako obično smaranje ne svrstavam u neprijatne situacije.

Ja ih samo razgledam. Cesto srećem one koje u jednom dahu kazu sta imaju ako im pridje decko. To deluje bas odbojno. I da hocu nesto automatski me ugase. Ponasaju se tako anemicno, gledaju belo kao da je musterija zid. Kako onda da neko kupi taj njen proizvod sa takvim stavom?
ponasaju se arogantno i bezobrazno kao i u svakodnevnoj komunikaciji sa svakim ko pokusa da bude fin

Ona mucenica odstojala ko zna koliko sati na stiklama,radeci,pazi,sa ljudima.
Da kad tebe vidi odmah joj se odseku noge i spremna je za flert.
Najgora opcija da muvas nekog na poslu.
Ona da prima socijalnu pomoc od 200 hiljada i dalje bi bila mucenica,neverovatno koliko je svaki zenski "rad" precenjen stalno su neke velikomucenice iako ne rade nista posebno
Stoji 4 sata i smeska se u klimatizovanoj prodavnici dobije 2000.a neko radi na gradjevini 12 sati za 20e jede hleb sa najjeftinijom sunkom i pece ga sunce na 40 stepeni na 15.spratu i onda je ona mucenica a za njega koga briga

Poslednja izmena:

Back