Muvanje promoterki. Kako promoterke gledaju na to?

оне су добиле упутство да ће да их спопадају којекакви тако да изненађења нема. То не значи да неће да реагује на тебе ако јој се свиђаш. Значи, стартуј па види шта ће да испадне. Али, не смеш да је предуго муваш јер јој сметаш на послу. Питај кад јој је пауза. Ако јој се не свиђаш, одхјебаће те у старту и онда си миран.

699201_sajam-automobila--2016170316ras-foto-milorad-milankovic-5_origh.jpg

Kako gledaju..? ..ne obaraju pogled, ne brini.

Gledaju kao na pavijana u sezoni parenja,otprilike...
Znaju da ce masa pacenika da oh muva,pa su spremne na to.Ako zbog toga propuste nekog normalnog,jbg.Mafa normalan nece smetati devojci na radnom mestu,uglavnom.

Njima pavijani u sezoni parenja i trebaju, jok trebaš joj za pričice o Ani Karenjinoj?

1589533107857.png

Znači... ponašaju se kao prodavci, što i jesu?
Da, nisu stand-up komicari sa jedne strane, a opet nekako to rade bezvoljno da ubede drugu stranu da kupe to nesto. Na sve to su odevene kao za splav. Pa se nameće pitanje: Izvini seko, jel si tako mutava i na splavu kad te muvaju pijani dziberi? A smeta ti normalna, opustena atmosfera supermarketa?

Da, nisu stand-up komicari sa jedne strane, a opet nekako to rade bezvoljno da ubede drugu stranu da kupe to nesto. Na sve to su odevene kao za splav. Pa se nameće pitanje: Izvini seko, jel si tako mutava i na splavu kad te muvaju pijani dziberi? A smeta ti normalna, opustena atmosfera supermarketa?
Ona mucenica odstojala ko zna koliko sati na stiklama,radeci,pazi,sa ljudima.
Da kad tebe vidi odmah joj se odseku noge i spremna je za flert.
Najgora opcija da muvas nekog na poslu.

Ona mucenica odstojala ko zna koliko sati na stiklama,radeci,pazi,sa ljudima.
Da kad tebe vidi odmah joj se odseku noge i spremna je za flert.
Najgora opcija da muvas nekog na poslu.
Pa posle posla. Ovako samo pridjes da se upoznas. Ja ne muvam nego samo sam postavio. Prvo ne svidja mi se svaka, mali broj, drugo nekad nisam ni ja raspolozen. Dodjem, vidim, odem.

Back