- Poruka
- 22.761
Kako promoterke, hostese na sajmovima, supermarketima gledaju na muvanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo Dacia Stepway na slici što se kola tiče?
Zar nije Stepway ustvati sandero ali sa nekom opremom?Ili motorom,nisam siguran?Jel ovo Dacia Stepway na slici što se kola tiče?
Jeste,ali ima i podignutu karoseriju u odnosu na običan Sandero pa mi ovaj sa slike liči na taj StepwayZar nije Stepway ustvati sandero ali sa nekom opremom?Ili motorom,nisam siguran?
Gledaju kao na pavijana u sezoni parenja,otprilike...
Znaju da ce masa pacenika da oh muva,pa su spremne na to.Ako zbog toga propuste nekog normalnog,jbg.Mafa normalan nece smetati devojci na radnom mestu,uglavnom.
Znači... ponašaju se kao prodavci, što i jesu?Cesto srećem one koje u jednom dahu kazu sta imaju ako im pridje decko.
Da, nisu stand-up komicari sa jedne strane, a opet nekako to rade bezvoljno da ubede drugu stranu da kupe to nesto. Na sve to su odevene kao za splav. Pa se nameće pitanje: Izvini seko, jel si tako mutava i na splavu kad te muvaju pijani dziberi? A smeta ti normalna, opustena atmosfera supermarketa?Znači... ponašaju se kao prodavci, što i jesu?
Ona mucenica odstojala ko zna koliko sati na stiklama,radeci,pazi,sa ljudima.Da, nisu stand-up komicari sa jedne strane, a opet nekako to rade bezvoljno da ubede drugu stranu da kupe to nesto. Na sve to su odevene kao za splav. Pa se nameće pitanje: Izvini seko, jel si tako mutava i na splavu kad te muvaju pijani dziberi? A smeta ti normalna, opustena atmosfera supermarketa?
Pa posle posla. Ovako samo pridjes da se upoznas. Ja ne muvam nego samo sam postavio. Prvo ne svidja mi se svaka, mali broj, drugo nekad nisam ni ja raspolozen. Dodjem, vidim, odem.Ona mucenica odstojala ko zna koliko sati na stiklama,radeci,pazi,sa ljudima.
Da kad tebe vidi odmah joj se odseku noge i spremna je za flert.
Najgora opcija da muvas nekog na poslu.