Muvaj me...

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.013
Mozda vam deluje sasavo..ali muvanje bas opusta..:per:
Da vas vidim koga bi muvali sa foruma,,,i dali vam uspeva ?,,,,,:flert:
izaberite :hahaha: forumasa/forumasicu :zcepanje: i srecnoooooooooo:super:

ehhh...Jedva cekam da vas vidim koliko smo :mrgreen: zaista zavodnici **** ? :gace:

ehhh...Jedva cekam da vas vidim koliko smo :mrgreen: zaista zavodnici **** ? :gace:

malo sam debeo još uvek
al primam dildo od 10 cola
ma primio bih i tvog stotrijesmilimetraša
ženi me hero?

u pravu si! skroz me opušta!

Francuska rovovska puska na sam kraj vrata i opaliti bez ramisljanja , eto izmedju te dve opcije ja bih se jako dvoumio , ali ipak bih izabrao FRP .

Evo stigao sam..gde su forumaljke, cijao lepotice.

- - - - - - - - - -

Koja ce prva u red da stane, hajde danas ponida vazi i mozda nikada vise, bejbici moji, imam leptire u dzepu.

Pink Pearl. Probao sam već da je smuvam da odemo negde zajedno na more, ali nije se upecala :D :D A ja nešto i nisam hteo da joj šašljem privatne poruke, iskren da budem nisam siguran dal bi stvarno pristala, jer se nepoznajemo u privatnom životu, ali su mi jako simpatični njeni avatari na forumu.

PS: Znate šta je najveća kletva na Fejsbooku ??? Da bog da ti se dečko/devojka zaljubili u lažan profil na fejsbooku:hahaha:

Pink Pearl. Probao sam već da je smuvam da odemo negde zajedno na more, ali nije se upecala :D :D A ja nešto i nisam hteo da joj šašljem privatne poruke, iskren da budem nisam siguran dal bi stvarno pristala, jer se nepoznajemo u privatnom životu, ali su mi jako simpatični njeni avatari na forumu.

PS: Znate šta je najveća kletva na Fejsbooku ??? Da bog da ti se dečko/devojka zaljubili u lažan profil na fejsbooku:hahaha:

Oh Vaske.... :heart2:

Dobro je da sam videla ... :lol:

- - - - - - - - - -

da sam kurrat jesam :lol:
ali ne hebem muske,,izvini drug :)
navikao sam na ribice..;)

hero, nemoj posle da kazes da te niko sa foruma nece... :lol:

Sad smose svi uverili da te je neko prvi startovao :zper:

Back