muuuuuuskaaaaaaaarciiiiiii

• Začetnik teme Začetnik teme curica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

curica

Gost
Koliko moze da bude muskarcima privlacnoto sto neku djevojku duze muva? I koliko vremena ste spremni muvati tu djevojku (deset dana, mjesec... ili odustajete)? Mislim da li vas privlaci to sto je neke djevojke teze osvojiti, a bas vam se svidja!

Au, sestro, ne zaleći se previše !
To je jako individualno ! Ako nisi, baš baš ono, mače i po, i poželjna do neba, nego si prosečno lepuškasta, a dečko te već muva 10 - 15 dana, krajnje je vreme da popustiš ! Naravno, ukoliko želiš da se smuvaš sa dotičnim. Sve preko par nedelja već spada u dugo muvanje, i sasvim je prirodno za očekivati da tip digne ruke od svega.

Treba da budes mnogo oprezna.
Ti moras non-stop da ga drzis na distanci, ali opet ne predaleko. da nadjes neki balans, da sve vodi ka tome da se smuvate , a kada dodje do toga ti odjednoma odustanes. Mada moras i to da pazis kako radis jel moze pogresno da te shvati (kao super ti e sa njim, ali ti je suvis gadan da bi se poljubila sa njim). Kada ste zajedno moras da budes totalno posvecena njemu, nem price o bivsim momcima, omiljenim glumcima, sladkim pevacima i.t.d. on je jedni tip koji postoji za tebe. puls naravno sve nevine igre: drzanje za ruke, grljenje, slucajni poljubci u vratu u usta....

I najvaznije moras jako da mu se svidjas. plus kada se smuvate moras da budes najvatrenija do sada, da zaboravis na sve komplekse, sve strahove i tako dalje. mora da uziva sa tobom kao nikada do tada .

Da nei bilo posle ::" i ovoliko truda zbog ovoga?!?!"

streetspirit:
Ti moras non-stop da ga drzis na distanci, ali opet ne predaleko. da nadjes neki balans, da sve vodi ka tome da se smuvate , a kada dodje do toga ti odjednoma odustanes. Mada moras i to da pazis kako radis jel moze pogresno da te shvati (kao super ti e sa njim, ali ti je suvis gadan da bi se poljubila sa njim). Kada ste zajedno moras da budes totalno posvecena njemu, nem price o bivsim momcima, omiljenim glumcima, sladkim pevacima i.t.d. on je jedni tip koji postoji za tebe. puls naravno sve nevine igre: drzanje za ruke, grljenje, slucajni poljubci u vratu u usta....

I najvaznije moras jako da mu se svidjas. plus kada se smuvate moras da budes najvatrenija do sada, da zaboravis na sve komplekse, sve strahove i tako dalje. mora da uziva sa tobom kao nikada do tada .

koliko me nervira ova prkleta tastatura, samo gua slova.

Izvinjavam se zbog otklanjanja od teme

streetspirit:

Da ne bi bilo posle ::" i ovoliko truda zbog ovoga?!?!"

Wow !!! Čitajte ovo momci i učite ! Sama srž ženskih lukavstava !
Brate, volim FORUM najviše zbog ovakvih stvari !

streetspirit:

Udaj se za mene da mi deca razmisljaju kao ti :lol:

curica:
Koliko moze da bude muskarcima privlacnoto sto neku djevojku duze muva? I koliko vremena ste spremni muvati tu djevojku (deset dana, mjesec... ili odustajete)? Mislim da li vas privlaci to sto je neke djevojke teze osvojiti, a bas vam se svidja!
mene bas nervira to... :evil: ako devojka koju muvam hoce da bude samnom, najbolje je da mi to odmah kaze... a ako tvrdi pazar, samo ce da me iznervira... pa ce se posle kajati, znam....

curica:

A zasto uvek moramo da igramo neke igre kada je u pitanju suprotni pol :?: .....Ako ti je stalo do doticnog, zasto bi glumila neku kul ribu kao danas mi se svidjas, sutra ne...i bla bla bla, te neke decije fore koju su nam bile jako interesantne kada smo imali 7 godina...... :? U svakom slucaju, mani se gluposti, ako ti se lik ne svidja lepo mi objasni, u suprotnom zgrabi ga i ......... (ove tackice zameni sa svojom mastom) Ajd pozdrav!!!!! :wink:

onaj ili ona kome su ptrbne ovakve igrice sa osecanjima su kompleksasi... tima je potrebno neko samopotvrdjivanje pred samim sobom i okolinom... ovakvo ponasanje je karakteristicno za maloletna bica koja ne razmisljaju o ljubavi iskrenosti i vezi vec samo o toma kako da se pohvale u drustvu kako uspevaju da zare i pale neku osobu pa ce na kraju "kao od qrca" da joj daju da se malo raduje.....hm.....glupiranja......

Back