gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Žena sa dva lica, ona što glumi finoću i pravi se glupa, a ovamo k,bejb.sreli,AA?Neka žive,neka vrište aaaaaaa.ajde pevajte!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manipulator hoces da kazes?
pa pevaj!Manipulator hoces da kazes?
iebo bogami praznio u sve rupe nikad boljeŽena sa dva lica, ona što glumi finoću i pravi se glupa, a ovamo k,bejb.sreli,AA?Neka žive,neka vrište aaaaaaa.ajde pevajte!
Ni jedna zena ne moze da te izmanipulise ako ti to sam ne zelish.
Mi smo superiorniji I inteligentniji...pa...u teoriji..izuzmimo forumske primerke.
A ako zelish shta ima da se bunish?
Žena sa dva lica, ona što glumi finoću i pravi se glupa, a ovamo k,bejb.sreli,AA?Neka žive,neka vrište aaaaaaa.ajde pevajte!
Nisi dovoljno musko nisi dovoljno dostigao ozbiljnost, jos uvek dete u tebe pa ne cudi da riba ne magnetise na tebe xD
a ovo da li magnetisu,magnetisu,ne mnogoNisi dovoljno musko nisi dovoljno dostigao ozbiljnost, jos uvek dete u tebe pa ne cudi da riba ne magnetise na tebe xD
postujes li ti zene uopste?Ni jedna zena ne moze da te izmanipulise ako ti to sam ne zelish.
Mi smo superiorniji I inteligentniji...pa...u teoriji..izuzmimo forumske primerke.
bio finiebo bogami praznio u sve rupe nikad bolje
Тако је, оне разумеју само тај језикOpalis je i sutnes pa neka onda umislja i mudruje.
Тако је, оне разумеју само тај језик
Ni jedna zena ne moze da te izmanipulise ako ti to sam ne zelish.
postujes li ti zene uopste?
Sta se cepas debela?
Mislis da taj tvoj ne zna da ti je gadan i zasto si se udala ?
Zna bre choek sve.
- - - - - - - - - -
Kako koje, zasto?
opa ,poceo derko da sabija pravo u centar...
opa ,poceo derko da sabija pravo u centar...
vodi ga kutji kad ti je tako divan
zapamtite devojckice zivot sa 32 je drugaciji nego sa 22. kiss