Musliman silovao i pretukao novosadjanku: "Mi muslimani lupimo samar pre seksa!"

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.124
SILOVATELJ ŠAHIN H: Mi muslimani lupimo šamar pre seksa!

Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara rekao da je „kod muslimana praksa da se devojci koja se opire lupaju šamari i da ona mora da pristane na seksualni odnos“

sahin-h-silovatelj-silovao-silovanje-1382651686-386509.jpg

NOVI SAD - Nalupetao se!
Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara priznao je da je 19. septembra silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku u Novom Sadu. On se predao policiji u sredu uveče nakon što su mediji objavili njegovu fotografiju, a inspektorima je rekao da to za njega „nije bilo silovanje“, jer ga je „devojka pogledala, što je bio znak da hoće seks“!

Ona mi se svidela

- Kod nas u Novom Pazaru normalno je da smatraš da devojka želi da ima seksualne odnose s tobom ako te samo pogleda ili ti da bilo kakav povod. Ja sam te večeri bio u noćnom klubu i prišao sam stolu za kojim je bilo mnogo lepih devojaka. Nisam poznavao nijednu. Gledao sam ih sve, ali mi se ta, s kojom sam posle imao seks, najviše svidela - ispričao je u policiji osumnjičeni Šahin H. On je zatim rekao da je te noći mnogo pio, te da mu se učinilo da ga je žrtva jednom pogledala. A to je njemu bilo dovoljno!

Po zanimanju drvoseča

Inače, Šahin H., koji neprijavljeno boravi u Novom Sadu, naveo je da je po zanimanju drvoseča, a policajcima je objasnio i zbog čega se predao.
- On je jednostavno ušetao u policijsku stanicu i rekao: „Ja sam taj sa slike koga tražite. Video sam na sajtovima moju fotografiju i rešio sam da je bolje da se sam javim nego da me neko prijavi“ - ispričao je naš sagovornik.

sahin-h-silovatelj-silovao-silovanje-1382651686-386511.jpg

Naneo joj brojne povrede

Napadnuta devojka je kobne noći s drugaricama slavila diplomu jedne od njih.
- Iskoristio je trenutak kad su drugarice odmakle i devojka ostala sama. Čim je ušla u mračnu ulicu, nekoliko puta ju je udario. Da se iživljavao nad njom i da joj je naneo mnogobrojne povrede, potvrdili su i lekarski pregledi - kaže izvor Kurira.

http://www.kurir-info.rs/silovatelj-sahin-h-mi-muslimani-lupimo-samar-pre-seksa-clanak-1053049

Poslednja izmena od moderatora:
POTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Prvo me tukao, pa silovao kao zver!

Vrebao žrtvu Pokušavala sam da stignem prijateljice, a onda mi je manijak prišao s leđa i napao me, ispričala silovana devojka u policiji

silovana-devojka-silovanje-napastvovanje-novi-sad-1382564282-385995.jpg

NOVI SAD - Monstrum!
Novosadska policija traga za nepoznatim mladićem, starim oko 35 godina, koji je pretukao i silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku iz Novog Sada. Zločin se dogodio 19. septembra, ali do sada nije bilo pomaka u istrazi, pa je policija objavila fotografiju manijaka u nadi da će ga neko od građana prepoznati i prijaviti (vidi antrfile).
Nesrećna devojka napadnuta je kad je s drugaricama slavila završetak fakulteta jedne od njih.

Javio se kelneru

- Te večeri smo otišle do kluba na Bulevaru Mihaila Pupina. Bilo nam je lepo, šalile smo se i baš bile opuštene. Tada nam se pridružio jedan drugaričin prijatelj i ja sam se upoznala s njim - ispričala je silovana Novosađanka.

U jednom momentu stolu se priključio mladić koga niko od njih nije poznavao.
- Kad je došao za naš sto, javio se konobaru, a i on njemu. Konobar je otišao, a taj mladić je ostao s nama. Gledale smo ga u čudu, nismo znale šta traži za našim stolom, ali bilo nam je glupo da mu kažemo da se skloni - ispričala je devojka.

U jednom momentu devojke su odlučile da napuste klub i odu do obližnje kafane.
- Krenule smo prema Futoškoj pijaci. Zastala sam s drugom svoje prijateljice. On nije hteo da ide s nama u taj drugi lokal, već je krenuo kući. Kad sam se okrenula, videla sam da su mi drugarice otišle, a onda se ispred mene pojavio taj mladić koji nam je prišao u klubu. Ništa ga nisam pitala, a on mi je rekao: „Drugarice su ti otišle u lokal, rekle su da dođeš i da te čekaju“ - ispričala je devojka.

Mračna ulica

Ona je krenula prema lokalu, ubrzavši korak.
- Kad sam ušla u mračnu ulicu, osetila sam nekoliko udaraca! Okrenula sam se i videla da je to on! Nisam uspela ni da progovorim, a on me gurnuo, oborio i kao životinja me silovao - kroz suze je rekla žrtva manijaka.

Kad je završio, monstrum je pobegao, a uplakana devojka je taksijem otišla kući.
- Tada sam pozvala drugarice i rekla im šta je bilo. Odmah smo pozvale policiju i prijavile šta mi se desilo - ispričala je devojka novosadskim inspektorima.

silovana-devojka-silovanje-napastvovanje-novi-sad-1382564282-385993.jpg

silovana-devojka-silovanje-napastvovanje-novi-sad-1382564282-385991.jpg

Svi znamo da bolesnih siledzija ima u svim religijama narodima i kulturama ali ovde je indikativno da je ovaj lik silovao zrtvu zato sto po Islamu on ima pravo da siluje devojku koja ga pogleda . I da joj pre seksa dobro nalupa samare razume se. Tako je rekao u policiji....

I jos se posle cudio sto ga krivicno terete...

Poslednja izmena od moderatora:
Odlično što je to rekao za šamare. I ovi u Zabeli čitaju novine pa kad fraer dođe tamo na 7-8 godinica pre svakog seksa će dobiti po šamarčinu. Takav je običaj, zašto ga kvariti.

Bona.
Njemu treba rebnuti 15 godina Zabele,mlad je i nacice se neki srbin da mu trpa u bulju i vrati milo za drago.
I naravno,pre toga dobro samaranje.

Tihi,posto je tema tvoja zaduzen si da pratis sta se dalje desava,od sudjenja do osude i upucivanje na izdrzavanje kazne,da mujage ne potplate ove nase korumpirane sudije.
Ja javno nudim svakom zatvoreniku kutiju cigareta kad nasamara i kresne ovog musliju.Svaki dan,svaki dan kutija.Napravicemo fond ovde da ga jjebu osam puta dnevno mamicu mu njegovu da vidi koja je kazna za silovanje srpkinje.:evil:

Ne trebeaju cigarete, uradiće oni to i bez toga, čak mislim da će onaj ko ga opali platiti kutijom cigareta logističku podršku za akciju.

a jes, po zatvorima kazne za silovanje leze sve sami muslimani...:roll:
bolesnika ima svuda, ali je tihom izgleda bash ovaj naslov iz novinskog chlanka dobro legao da ospe paljbu po islamu, pri chemu se zaboravlja na stvarnu temu i na ne samo ovu zrtvu... jadno...

da si citala moj post procitala bi da sam i sam napisao da bolesnika ima svuda, samo ovaj bolesnik je to sto jeste zbog pogubnog delovanja islama po njegovu psihu, jer se po Islamu zena ne tretira kao covek ,vec kao stvar, ciji je vlasnik muskarac. I po islamu zena ako pogleda muslimana on ima pravo da je natera na seks i batinama ako treba...

- - - - - - - - - -

Иначе и девојка је мало јача шућка, од толиког Новог Сада нашла муслимана за момка, а лепо јој на зиду владичанског двора, тамо према Пашићевој пише: Сви су једнаки-рече будала!

pa pise u tekstu da te devojke nisu imale pojma ko je taj lik da je sam stao tu kod njih za sto, posle je pratio i silovao u mracnoj ulici u blizini lokala u kojem su boravile...

Znam i cuo sam za slucajeve iz Novog Pazara , od pre 20-30 godina, gde su muslimani pratili srpske devojke , i na silu ih ubacivali u auto i silovali na redjaljku vise njih....

Takvi slucajevi se nikada nisu zavrsavali na sudu, zbog porodicne bruke tj da bi izbegli da im cerke budu obelezene do kraja zivota kao zrtve silovanja, vec bi porodica silovanje precutala silovanje i iselila se negde u centralnu Srbiju da bi sakrili bruku

Istu metodu proterivanja Srba i silovanja srpskih devojki su primenjivali Albanci na Kosmetu unazad 50 godina...

da si citala moj post procitala bi da sam i sam napisao da bolesnika ima svuda, samo ovaj bolesnik je to sto jeste zbog pogubnog delovanja islama po njegovu psihu, jer se po Islamu zena ne tretira kao covek ,vec kao stvar, ciji je vlasnik muskarac. I po islamu zena ako pogleda muslimana on ima pravo da je natera na seks i batinama ako treba...

do tog zakljuchka si doshao studirajuci religiju islam ili iz idiotskog pokushaja pochinioca silovanja da se kako tako odbrani tj. opravda?

Отежавајућа околност за силоватеља.
Бтв смртна казна је неопходна, баш као у Кини.
Одстреле га и рачун за метак плати родбина.

- - - - - - - - - -

Мислио сам да је мање ненормалан, а кад оно....

Hronologija dogadjaja

1. Grupa devojaka izasla u grad da proslavi zavrsetak fakulteta jedne od njih
2. Prilikom boravka u odredjenom lokalu za njihov sto staje nepoznat lik
3. One ga kuliraju
4. Devojke zavrsavaju boravak u lokalu i izlaze iz njega i krecu na drugo mesto
5. Manijak prati devojke i jedna od njih zaostaje, on je udara odvlaci u mracnu ulicu i siluje
6. Kamera na nekom od objekata ga snimi i devojka ga prepozna kao siledziju u policiji
7. On se sam prijavljuje u SUP Novi Sad, i kaze da je on musliman, i da je kod muslimana normalno da se pretuce i siluje devojka koja pogleda momka "ili mu da neki drugi znak"

Zakkljucak: Islam je bolestan

- - - - - - - - - -

do tog zakljuchka si doshao studirajuci religiju islam ili iz idiotskog pokushaja pochinioca silovanja da se kako tako odbrani tj. opravda?

da studirao sam religiju islam i znam da je to bolesna religija mrznje koja propagira unistenje , porobljavanje i nasilnu islamizaciju svih koji nisu muslimani.

Hoces neki citat iz Kurana da ti prezentujem da se i sama u to uveris?

ON sam za sebe kaze: Mi muslimani prvo samaramo...
Sta tu nije jasno?

ne stavljam se ja u njegovu odbranu, nego u odbranu od vas extremista. svasta on moze da kaze, i siptari kazu da smo agresori pa ja znam da nismo

- - - - - - - - - -

Bas tako on sam kaze da je to normalan muslimanski obicaj , da samaraju devojke, i da ih siluju ako ih pogledaju....

i u beogradu je, bio ranije a verujem i danas je, u kriminalnim krugovima

da studirao sam religiju islam i znam da je to bolesna religija mrznje koja propagira unistenje , porobljavanje i nasilnu islamizaciju svih koji nisu muslimani.

Hoces neki citat iz Kurana da ti prezentujem da se i sama u to uveris?

ne, hvala, ali sigurno mozesh da mi objasnish kako je moguce da je onda u jednoj muslimanskoj zemlji kao shto je sausijska arabija za silovanje predvidjena smrtna kazna?

- - - - - - - - - -

d, sorry...

A ono, nemoj mi reći da je sve to relativno i da žena u islamu ima isti status kao u bilo kojoj drugoj religiji?

Samo u islamskim zemljama je ženama zabranjeno da voze auto, da imaju seks van braka, da nose normalnu odeću i uopšte da budu tretirane kao ljudska bića.
Samo u islamskim zemljama, žena može da bude uhapšena jer je isprovocirala silovatelja, da joj odseku nos jer je odbila ugovoreni brak, da bude zarobljena u kući ceo život i kamenovana jer nije nosila burku i uhapšena jer je vozila auto.

Samo i samo u islamu i nigde više

ne, hvala, ali sigurno mozesh da mi objasnish kako je moguce da je onda u jednoj muslimanskoj zemlji kao shto je sausijska arabija za silovanje predvidjena smrtna kazna?

- - - - - - - - - -

d, sorry...

Uskoro će i za tvoj sto u švapskom kafiću da priđe neko brkati turski komšija i da ti lupi par šamara, pa se javi kad ti dođe iz guzice u glavicu.

Отежавајућа околност за силоватеља.
Бтв смртна казна је неопходна, баш као у Кини.

Одстреле га и рачун за метак плати родбина.

- - - - - - - - - -

Мислио сам да је мање ненормалан, а кад оно....

A ne,smrtna kazna nikako.
Kazne zatvora su do 40g,maksimum.Treba da ga jjebu robijasi tokom celog izdrzavanja kazne,i naravno prethodno dobro nasamaraju zato sto je on musliman a kod njih je to obicaj.Treba postovati muslimanske obicaje u ovom slucaju da ne ispadne kako je u pitanju sovinizam.I pred kraj izdrzavanja kazne mozda mu se desi neki nesrecan slucaj...zatvor je to,necisto,kora od banane...

a jes, po zatvorima kazne za silovanje leze sve sami muslimani...:roll:
bolesnika ima svuda, ali je tihom izgleda bash ovaj naslov iz novinskog chlanka dobro legao da ospe paljbu po islamu, pri chemu se zaboravlja na stvarnu temu i na ne samo ovu zrtvu... jadno...

Inace je polozaj zena u islamu prosto fantastican, jel da?

Tema nije za pdf Politika , treba je prebaciti na Hroniku, a ovaj bolje da se vadi na psihu, ono zlostvaljan u djetinjstvu ..
Tema nije ni za Hroniku, jer nema veze sa istinom , muslimani imaju stroge moralne regule ..
Najbolje da se tema briše, a postavljaču skrene pažnja da se okani šovinizma ..
zar nisi istošio šovinističke zalihe, obilno ih trošiš ..

Sta se vadi, lepo reko kako to ide kod vas. Sta je tu sovinisticko u temi, to sto je bosnjak silovao srpkinju, jel to uradio iz sovinizma muslimanskog?

Back