Musko-zensko prijateljstvo

Ne znam, nisam pametna. Komplikovana je situacija. Ali, ipak, ako je onaj koji hoće seks, od početka glumio prijateljstvo da bi došao do seksa, on je, po meni, najveći glumac. Šta ti misliš?

Ti tvrdis da je glumio od pocetka, sto moze da bude, ali i ne mora, a mene zanima da li drugi od pocetka ne zna ili ne oseca sta prvi misli i

glumi da ne zna.

U svakom slucaju, kada dodje do takvog razgovora, medju prijateljima ne bi trebalo da je problem da rese odnose.
Cak i ako oboje glume.:)

- - - - - - - - - -

medjutim, ostavi takve pretpostavke jer ima i drugacijih odnosa.

Bivsi ljubavnici ili bracni drugovi koji su resili svoje odnose nekim rastankom,

kakavgod bio, zasto ne bi mogli da budu prijatelji?

Ti tvrdis da je glumio od pocetka, sto moze da bude, ali i ne mora, a mene zanima da li drugi od pocetka ne zna ili ne oseca sta prvi misli i

glumi da ne zna.

U svakom slucaju, kada dodje do takvog razgovora, medju prijateljima ne bi trebalo da je problem da rese odnose.
Cak i ako oboje glume.:)

- - - - - - - - - -

medjutim, ostavi takve pretpostavke jer ima i drugacijih odnosa.

Bivsi ljubavnici ili bracni drugovi koji su resili svoje odnose nekim rastankom,

kakavgod bio, zasto ne bi mogli da budu prijatelji?

Za ovo se slažem. Kad sve prođe, a odnosi se reše, može postojati prijateljstvo. Jer valjda su male šanse da ga ugroze odnosom koji uključuje seks, pošto su to već prošli. Mada, ko zna, svaki slučaj je priča za sebe.

A da li drugi od početka ne zna? Možda misli da umišlja pa ne razvija ideju dalje, otkud znam...

- - - - - - - - - -

Mda... :rotf:

...pitanje ,
koje zasigurno
nema odgovarajuceg odgovora
ili bolje,
odgovori su ustvari
stavovi pojedinaca/nki
...tesko je uzdrzavati lijepo zensko bice pored sebe
a ne otvoriti
i ono Oko
koje ne moze da prispe
i ako ga krotimo...
totalno,- ....za.....o....:confused:

Moj prijatelj faraon je ubedjen da zene nikad ne glume prijateljice cekajuci da se prijatelj razocara u druge zene....

ili je to potreba da zena bude idealno bice....a ja sam ubedjen da je prica ista u svim smerovima...

Faraonn zna da Njegovo misljenje
iskreni Mu prijatelj zna...
tacno je,
Zene su u svemu dobre
ako im to slijedi
ili,
vrijedi
samo mali broj slijedi instinkte i osjecanja
do kraja...
To su bica viseg reda od muskaraca
i kamufliranu hodaju i spavaju s nama ili pokraj nas...
...eto , tako misli danas,-faraonn Tumnopoteh I...

Faraonn zna da Njegovo misljenje
iskreni Mu prijatelj zna...
tacno je,
Zene su u svemu dobre
ako im to slijedi
ili,
vrijedi
samo mali broj slijedi instinkte i osjecanja
do kraja...
To su bica viseg reda od muskaraca
i kamufliranu hodaju i spavaju s nama ili pokraj nas...
...eto , tako misli danas,-faraonn Tumnopoteh I...

Sve se menja i prolazi,

zivot tece i dolazi..

Mnogo toga se brzo menja

kao dokaz tvog misljenja...

Necu da te lazem, jer se s ovim slazem...:)

Bez obzira da li je vec bila ovakva tema, vremena se menjaju, ljudi drugacije posmatraju svet, tako da sam ipak resio da otvorim novu, sa novim misljenjima, stavovima.

Dakle, da li zaista postoje musko-zenska prijateljstva ili je to samo uvod u nesto intimnije sto zeli npr jedna ili obe strane?
Ne moze cak ne ni zbog intime. I da je nema s obe strane ona ce te ipak gledati kao muskarca i suditi ti na taj nacin.

Back