(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)
MUŠKO-ŽENSKE ULICE
Većina muškaraca su kao jednosmerne ulice.
Manji broj ih je koji su dvosmerne ulice.
Ekstra retki su muškarci bulevari.
Većina žena su kao bulevari.
Manji broj ih je koje su dvosmerne ulice.
Ekstra retke su žene jednosmerne ulice.
Zato nije ni čudno, i logično je, da većina muškaraca hoće da vozi bulevarom, ali žene neće u jednosmerne ulice bre....osim ako tamo ima mnoogo butika....ili banaka
U ovakvoj saobraćajnoj muško-ženskoj gužvi, nelogično je, i suprotno zakonu verovatnoće, očekivati da saobraćaj teče uvek….sinhronizovano. Bude čukanja, sudara, preticanja, spoticanja, verbalnih ispoljavanja osećanja, trubljenja, nepropisnog parkiranja itd
I nemoj neko da je pomislio da imam nešto protiv muškaraca…naprotiv.
Uostalom, svako će pročitati svojom pameću, osećajem i iskustvom, a za to ne treba kriviti mene.
Većina muškaraca su kao jednosmerne ulice.
Manji broj ih je koji su dvosmerne ulice.
Ekstra retki su muškarci bulevari.
Većina žena su kao bulevari.
Manji broj ih je koje su dvosmerne ulice.
Ekstra retke su žene jednosmerne ulice.
Zato nije ni čudno, i logično je, da većina muškaraca hoće da vozi bulevarom, ali žene neće u jednosmerne ulice bre....osim ako tamo ima mnoogo butika....ili banaka

U ovakvoj saobraćajnoj muško-ženskoj gužvi, nelogično je, i suprotno zakonu verovatnoće, očekivati da saobraćaj teče uvek….sinhronizovano. Bude čukanja, sudara, preticanja, spoticanja, verbalnih ispoljavanja osećanja, trubljenja, nepropisnog parkiranja itd

I nemoj neko da je pomislio da imam nešto protiv muškaraca…naprotiv.

PS Dobro veče.....da zapišem današnje maleno zapaženje