Muško-ženske igrice

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Nema ništa bez njih. Ahahahahaaaha
Hajde da se edukujemo međusobno ili makar da edukujemo mene u tom pogledu. (Manite me priča to se desi ili ne desi, kliknete i slično, msm koga vi ovde zezate :lol:)

Najpopularnija TOPLO-HLADNO igrica. Ako se ne varam, jednog dana ti je rod najrođeniji, planirate zločin zajedno, drugog već imaš svoje obaveze, spremaš jezik za put u inostranstvo, a njemu/njojzi "o hej, pa gde si ti, šta ima novo", suzdržsnost na nivou. Dopuniti.

HARD TO GET igrica. Pričaš o svemu svom u superlativu, je l, kako imaš divno ovo, ono, kako si srećna, mila si ali ne pokazuješ afekciju. Je l tako?

EASY TO GET. Imaš seks najluđi ikada i ne javiš se nikad. To je na neki način i hard to get. Hard to get again.

WILD. Eto meni više ništa ne pada na pamet. Ne bih se zezala s drugovima. Kao flert s drugom, nakon što njega napržiš. Šta znam... #teškoe
Mada nije loše ni da celu njegovu okolinu napržiš, ali ni s kim, ništa, i onda njemu bude gušt da te kao baš ON dobije. Ahahaha

ŽRTVA SISTEMA. Može se glumiti žrtva, i on te spasava. Ali tu se ne pronalazim.

Poslednja izmena:
Može igrica u fazi muvanja. Volim dobro staro "toplo-hladno". Prži te, prži te, prži te i odjednom te ohladi i ti si u fazonu šta sam sad kojikurac uradio, pojedeš se živ, pomisliš gotovo, uprskao si skroz, neće ti se više nikad obratiti... i onda kad ti se obrati, poletiš. Kao vožnja rolerkosterom.

Može igrica u fazi muvanja. Volim dobro staro "toplo-hladno". Prži te, prži te, prži te i odjednom te ohladi i ti si u fazonu šta sam sad kojikurac uradio, pojedeš se živ, pomisliš gotovo, uprskao si skroz, neće ti se više nikad obratiti... i onda kad ti se obrati, poletiš. Kao vožnja rolerkosterom.
A kaži mi sad, u fazi muvanja, obimnog pričanja, upoznavanja maltene, primetila sam da zauflamo se, bude dobra spika... i onda ja počnem da spominjem drugove, moj drug ovo, moj drug ono i osetim blagu tenziju u vazduhu. Je l ti neki fantastični drugovi stvaraju nelagodu??

Nema ništa bez njih. Ahahahahaaaha
Hajde da se edukujemo međusobno ili makar da edukujemo mene u tom pogledu. (Manite me priča to se desi ili ne desi, kliknete i slično, msm koga vi ovde zezate :lol:)

Najpopularnija TOPLO-HLADNO igrica. Ako se ne varam, jednog dana ti je rod najrođeniji, planirate zločin zajedno, drugog već imaš svoje obaveze, spremaš jezik za put u inostranstvo, a njemu/njojzi "o hej, pa gde si ti, šta ima novo", suzdržsnost na nivou. Dopuniti.

HARD TO GET igrica. Pričaš o svemu svom u superlativu, je l, kako imaš divno ovo, ono, kako si srećna, mila si ali ne pokazuješ afekciju. Je l tako?

EASY TO GET. Imaš seks najluđi ikada i ne javiš se nikad. To je na neki način i hard to get. Hard to get again.

WILD. Eto meni više ništa ne pada na pamet. Ne bih se zezala s drugovima. Kao flert s drugom, nakon što njega napržiš. Šta znam... #teškoe
Mada nije loše ni da celu njegovu okolinu napržiš, ali ni s kim, ništa, i onda njemu bude gušt da te kao baš ON dobije. Ahahaha

ŽRTVA SISTEMA. Može se glumiti žrtva, i on te spasava. Ali tu se ne pronalazim.

Ovde se prica zavrsava

ne umem da dam savet ako voliš i uživaš u igrama na puno različitih nivoa sigurna sam da ćeš se uvek dobro snalaziti
ne mora obavezno ta igra samo da donose nelagodnost onima sa kojima se igraš
ako su glupi verovatno hoće...
ali onda i bolje što ne učestvuju

nemam pojma kako zapravo, kad god sam tako nesto pokusavala, ispalo je nista, i smorila bi samu sebe pokusavajuci da budem lutkar u pozoristu
nije ni resenje da vices sa megafona, srce na dlanu i te fore, od toga svi beze
win je kad ne ocekujes nista u pocetku, ono svidja ti se neko, al neces propasti ako nista ne bude, zajebavas se, gledas da ti bude fino, pa sta bude

Ja sam doziveo broj 3 Wild. Flert kao da se znamo 100 godina. Onda tajac bez objasnjenja kao da te ne zna ko si. A caka nisi ti inicijator nego doticna. Usput te odbije da se objasnite da popricate ljuCki kao odrasli ljudi o vama. Crno na belo.

Poslednja izmena:
Ja to zovem da je jedna strana zrtva osobe koja vozi taj tzv rolerkoster. Da, bas dobar izraz rolerkoster ili ringišpil. Jedna dobra voznja gore - dole.

Back