Musko/zenska tema...

u cemu je onda problem?
ako se varaju, nek se varaju... zasto onda imamo samo slucajeve gde muskarci ubijaju zene a ne obrnuto?
ili su i tu zene inteligentnije pa to obave neznije... :manikir:

Na koliko prevara imamo ubistvo, ostavi se te statistike. To nije vrijedno rasprave. Cinjenica je da muskarci tuku svoje zene masovno ali ne primarno zbog prevare vec ko zna zbog cega sve ne.

Ima i toga... negujem je... :lol:

kao sto si napisao, iz mog pisanja...
Slozicu se s tobom... bar negde da budem razmazena sa sjajnim mogucnostima u zivotu ... :)
Sve se slazem sa tobom :heart:

Pa nemoj tako sarkasticno, zaista, imas sve što ti treba, i sve što smo videli ovde, od predivne dece, muža, super kuće, dvorišta, poseda, podruma i bznisa, putovanja, odmore, oboje automobile, drustveni život...sve:) I šta sad, hoćeš leba preko pogace zbog neke ambicije da steknes drustveni ugled i priznanje na osnovu obrazovanja i neke aktivnosti koje su u principu iznad tvojih migucnosti i koje te troše bezveze? Kako rekoh, opusti se i uzivaj:cmok:

Sada mi već dugujes 200€, ne smeš više da me citiras:malav:

I siske ispod miske...
Si, se puede!

- - - - - - - - - -

Zena mora imati svoj kesh!

- - - - - - - - - -

Da ne moze niki da je ugnjetava...

Lepo meni moja mama rekla,cerko da zavrsis skolu da se zaposlis da nikom ne trazis pare za gace i tampone,takva nam je drzava za vise ni neces da imas :zcepanje:

Mudro zborite zene. :D
Uvek bilo i bice. Samo nezavistan covek je slobodan.

Pa nemoj tako sarkasticno, zaista, imas sve što ti treba, i sve što smo videli ovde, od predivne dece, muža, super kuće, dvorišta, poseda, podruma i bznisa, putovanja, odmore, oboje automobile, drustveni život...sve:) I šta sad, hoćeš leba preko pogace zbog neke ambicije da steknes drustveni ugled i priznanje na osnovu obrazovanja i neke aktivnosti koje su u principu iznad tvojih migucnosti i koje te troše bezveze? Kako rekoh, opusti se i uzivaj:cmok:

Sada mi već dugujes 200€, ne smeš više da me citiras:malav:

Tako je... i to ti je sasvim dovoljno da znas... :zag:

Back