Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shushu:
A zene mogu da odole mushkom polu a da ne pokushaju nishta?
Mogu.
Isto koliko i mushkarci.
Mislim mushkarci zenskom polu, ne mushkom.
Logichno.
Zivela mushko-zenska prijateljstva!
Vodite ljubav a ne rat.
Ou jea
Ziveo govornik dajte mu kosku

Jedini je problem sto su muskarcima 25 casa dnevno zene u glavi sto se za nas pol ne bi moglo reci jer ipak vi nemate te muke da brinete o sminci, frizuri, garderobi toliko kao mi, cine i ubijamo vreme dok vama ostaje za osecanjima prema nasem polu
(ala filozofiram, neka se javi neko ako je uopste uspeo shvatiti sta sam htela reci jer inace ni sama sebe ponekad ne mogu shvatiti :roll: ) ;-)

Е стварно шта сам све прочитао претходних неколико страна... :?:?:? Могла би ова тема под кључ мало на неко време... чисто да се не гомилају више глупости овде...

Mislim da muškarac i žena mogu biti "prijatelji", teorijski, međutim sem prijateljstva između muškarca i žene postoji doza koketiranja koja pored toga što učvršćuje to prijateljstvo, može dovesti do ....
Upravo prijateljstvo je potrebno jednom muško ženskom odnosu da bi to bila ljubav u muško ženskom smislu.
Mislim dakle da ne postoji.

Ne postoje.
Ako sam u ista verovala onda je to bilo to prijateljstvo.Nikad nije bilo muvanja za ovih 7 godina.Uvek sam ga gledala samo kao prijatelja i on kaze da ni sa njegove strane nije bilo nikad nista.Sve do skoro kad smo legli,a on curu 8 meseci i ja momka....A mogla sam se zaklet da nikad nista nece biti..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back