Muško telo

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
random_cloud_form:
Lexa:
[
Ah, čoveče,
Pomenula sam i "umetnički doživljaj", kakve to ima veze sa dominacijom?
:cry:

Umetnicki dozivljaj ima veze s dominacijom u tom smislu sto se s televizije uci i prenosi u realan zivot. Tako npr primetno je da mlada zenska populacija menja svoje ponasanje pod uticajem serije seks i grad, iako je glavni scenarista iste homoseksualac. Pogotovu nize inteligetne devojke i one sklone histeriji s cestim uzvicima ah, joj, i slicnim u govoru.
Ja razumem tvoj vapaj za muskom golotinjom, on je posledica tvoje rano infantilne seksualne radoznalosti, verovatno si kao mala dosta toga nagog videla sto je propraceno zadovoljstvom potisnute masturbacije. S godinama to si sublimirala i pricas o umetnickom dozivljaju, ali radi se o tome da je tvoj nagonski poriv izvitopren i ne odgovara potrebama koje srecemo kod vecine zenske populacije. U svakom slucaju, licno te podrzavam i voleo bih da sto veci broj zena modifikuje svoju seksualnu zudnju tj pomeri libido od svog ega i tela ka objektu partnera. Mada nije lako isterati zenu iz egocentrizma.
Inace, da li si i egzibicionista lexa?
Uf, bre, pa čitaš me kao knjigu. Pravi si Frojd. Nemaš pojma kako si pogodio. Ma, kakav Frojd, Kraljica Kleopatra, u najmanju ruku. Ah, uh, BRE.
Egocentrizam - žene :?: :?: :?:
Khm, nešto mi se ovde na poklapa najbolje...
8)

divlja-u-srcu:
Meni je bas slatko kad se pravi, ali pravi muskarac ( ne ovi manekencici sterilni) proseta go kroz neki dobar film i pokaze svoje zanosne guzove, a i nesto drugo! Kao na primer Majkl Daglas u Niskim strastima! Hi,hi! To mi prvo pade na pamet!:P

a Mel Gibson u SMRTONOSNOM ORUŽJU :wink:

Lexa:
random_cloud_form:
A ona seks scena izmedju sheron stoun i stalonea? Kad su zumirali njihova dva depilirana dupeta, vise nisam znao cije je cije dupe, osetio sam se na tren neprijatno, kako li je tek bilo nekom klincu koji je masturbirao na to, nije znao koje da gleda….

Inace, kako je seksualni nagon kod zena sasvim druge prirode jasno je da muska erotika ne moze doneti profit, te niko u to i ne ulaze. Zene se svojski nagonski trude da uskrate zadovoljstvo egzibicionizma muskarcima, kao i svako drugo zadovoljstvo, jer je osnovni cilj svake zene kontrola prava na zadovoljenje muskarca a to se postize obicno preko uslovljavanja i uskracivanja cime zena ostvaruje svoj osnovni nagon - psiholosku dominaicju nad muzjakom.
Dakle, dok gola zena daje voajersko zadovoljstvo gledaocima, pri cemu osvaruje biovlast jer je predmet zelje, goli muskarac ne prolazi na istu foru, jer njegov nagon ne moze biti cak ni na egzibicionisticki nacin zadovoljen, osim onda kad zena da dozvolu. Tako da je nepravda interpolnih odnosa, sveprisutna i vise nego ocigledna. To ne znaci da se zene ne pale na musku golotinju ali sve se to gura u drugi plan.
Poz svima i
S d
Ah, čoveče, stvarno nisam očekivala neku veliku filozofiju... Pitanje je vrlo prosto:
Zašto (neko je već pomenuo) muškarci "poziraju" samo sa homoseksualce?
Ne verujem u tu tvoju frojdovsku priču o dominaciji, to je suviše PROSTO opisano stanje našeg uma koji je beskrajno kompleksan... Ali, o tome na filozofiji.
Sveo si našu svest na seksualne nagone životinje, e pa mi (ipak) nismo veprovi. Nije sve u feromonima.
Pomenula sam i "umetnički doživljaj", kakve to ima veze sa dominacijom?
Mislim da bi trebalo malo manje ženskih, a malo više muških tela da kruži medijima.
Žene pokreću dodiri, to ne znači da ne vole vizuelni doživljaj. Sebično! :cry:

LEXSA prvo odgovori sama sebi na pitanje da li je ovo muški ili ženski svijet !

U 'Molijeru' u Beogradskom dramskom, Gordan Kicic frontalno okrenut bublici, bez trunke odece,5 minuta drzi neki monolog... A stvarno ima sta i da se vidi ... Ja ga pre predstave i nisam nesto gotivila, ali od tad 8) 8) 8)
Pa eto, odete u pozoriste i spojite lepo i .................lepo :)

Izuzetno me pali musko telo.Prevashodno zato sto je uvek skriveno od pogleda.Kao sto me uvek vise pale zene koje pokusavaju da skriju svoje obline.Dovoljan je pogled na jednu usku rolku i da pocinjem da razmisljam kako izgleda ispod nje.Ipak netvrdim da zena koja je naga u meni gasi zelju.Inace mozda i zato sto sam tako orjentisan da u moj sexualni meni ulaze i zene i muskarci,lako se popalim na oba pola ili nba slikama a jos vise u stvarnosti.
Ono sto izaziva u meni nevidjene emocije su slobodni i otkaceni tipovi poput mene koji otvoreno ne na (ulici i resoranu) ali u diskotekama pokazuju svoje uzbudjenje prema nekom interesantnom objektu.

Bustura:
Izuzetno me pali musko telo.Prevashodno zato sto je uvek skriveno od pogleda.Kao sto me uvek vise pale zene koje pokusavaju da skriju svoje obline.Dovoljan je pogled na jednu usku rolku i da pocinjem da razmisljam kako izgleda ispod nje.Ipak netvrdim da zena koja je naga u meni gasi zelju.Inace mozda i zato sto sam tako orjentisan da u moj sexualni meni ulaze i zene i muskarci,lako se popalim na oba pola ili nba slikama a jos vise u stvarnosti.
Ono sto izaziva u meni nevidjene emocije su slobodni i otkaceni tipovi poput mene koji otvoreno ne na (ulici i resoranu) ali u diskotekama pokazuju svoje uzbudjenje prema nekom interesantnom objektu.
uh uh uhhhh....za usku rolku

Bustura:
Zato i kažem. Malo da se sakrijemo, nije na odmet... A i vi da se malo otkrijete... Ravnoteža. I svi srećni. I zadovoljni. I sve što ide uz to. :wink:

Betty:
chokolada:
Musko telo je lepo i rado ga gledam. :oops:
Ipak mislim da je zensko telo lepse. Nemam pojma, nekako je savrsenije od muskog. :wink:

zato sto je dlakavo. Al ako ima goozu i misice ko Popaj, mmm....

segzi depilirane mu$ke guze i znojava telesa na:
http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight
xulk.jpg

Volim da vidim mushko telo... u svakome postoji nesto sto je potpuno neodoljivo... sad, neki su svesni toga za razliku od drugih i nekada znaju da prenaglase taj deo... i onda on postaje ne toliko privlacan... :roll:
jos jedan glas za usku rolku 8)

nepravda je za uglavnom zastupljeno golo zensko telo... :?

primamljivije je ono sto je misteriozno, i sto moras trudom da otkrijes... :wink: :)
sem leti, kada se svuda ocrtavaju linije tela i onda odlepim hehehhe

Nadya:
Volim da vidim mushko telo... u svakome postoji nesto sto je potpuno neodoljivo... sad, neki su svesni toga za razliku od drugih i nekada znaju da prenaglase taj deo... i onda on postaje ne toliko privlacan... :roll:
jos jedan glas za usku rolku 8)

nepravda je za uglavnom zastupljeno golo zensko telo... :?

primamljivije je ono sto je misteriozno, i sto moras trudom da otkrijes... :wink: :)
sem leti, kada se svuda ocrtavaju linije tela i onda odlepim hehehhe

jes jes, postoji diskriminacija!!!!
Na onom Mondo-u na 064 pod :erotika: SAMO ŽENSKA TELA!!!! :twisted:
kao da samo muškarci koriste tu uslugu i kao da samo oni kupuju mobilne telefone!!!!

Zato i kažem. Malo da se sakrijemo, nije na odmet...

...kao u "shpijunu"..."...oni sve rade javno,da ne bi izgledalo tajno" :lol: :wink:

Moju prijateljicu(predaje ENGL) startuju klinci,podignu majicu...:"Nas'ice,vidi tastaturu...!" :D

valjda je i vama postalo DOSADNO da to gledate...

Da gledamo......jeste :oops:

Meni je mushko telo lepshe(Discobolos
c. 450 BC
),na svu sretju,zhensko me pali 8) .

Visetji faktor imamo i kod masc. i fem. samo shto se kod mushkaraca to podrazumeva :) ...pozdrav

to se zove potroshachka motj...i mahom je u rukama mushkaraca...tj mahom mushkarci troshe novac na kola od 50000e...pored kola - gola zhena...na primer 70% konzumenata piva mora biti da je mushkog pola...dakle pored piva - gola zhena...dok zhene i ono malo novca shto troshe...troshe na sitnice tipa shminka qtjna hemija i tako slichne tjipurije...koje reklamiraju zhene...dakle kako nekoj manekenki neshto stoji to se najbolje na njoj samo vidi jel te?...a ko zna bolje koji je omekshivach najbolji - ponovo zhene blistavo belih osmeha bez govornih mana...koliko mushkaraca poznajete koji zaradjuju prodajom svog tela?...a da nisu rudari...to bi ujedno bio odgovor na zashto mu ne bi posvetili pazhnju...jednostavno ne pitamo se previshe oko tih stvari...i nemamo neki izbor...

Back