Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Uf, bre, pa čitaš me kao knjigu. Pravi si Frojd. Nemaš pojma kako si pogodio. Ma, kakav Frojd, Kraljica Kleopatra, u najmanju ruku. Ah, uh, BRE.random_cloud_form:Lexa:[
Ah, čoveče,
Pomenula sam i "umetnički doživljaj", kakve to ima veze sa dominacijom?
![]()
Umetnicki dozivljaj ima veze s dominacijom u tom smislu sto se s televizije uci i prenosi u realan zivot. Tako npr primetno je da mlada zenska populacija menja svoje ponasanje pod uticajem serije seks i grad, iako je glavni scenarista iste homoseksualac. Pogotovu nize inteligetne devojke i one sklone histeriji s cestim uzvicima ah, joj, i slicnim u govoru.
Ja razumem tvoj vapaj za muskom golotinjom, on je posledica tvoje rano infantilne seksualne radoznalosti, verovatno si kao mala dosta toga nagog videla sto je propraceno zadovoljstvom potisnute masturbacije. S godinama to si sublimirala i pricas o umetnickom dozivljaju, ali radi se o tome da je tvoj nagonski poriv izvitopren i ne odgovara potrebama koje srecemo kod vecine zenske populacije. U svakom slucaju, licno te podrzavam i voleo bih da sto veci broj zena modifikuje svoju seksualnu zudnju tj pomeri libido od svog ega i tela ka objektu partnera. Mada nije lako isterati zenu iz egocentrizma.
Inace, da li si i egzibicionista lexa?
Egocentrizam - žene

Khm, nešto mi se ovde na poklapa najbolje...
8)