dekart
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
ja sam rak/lav.imao sam ortaka u znaku ovna.recimo u cetvrtak navece se dogovorimo za izlazak u subotu u 8pm.subota 8,vidim nema ga,ne javlja se,cekam do 9,zovem u 9:15,9:30,propadne pola veceri,na kraju idem negde drugo.nakon 3 dana faca se javi,izvinjava kako je tu subotu zavrsio u javnoj kuci (veoma neiskusan da zbari normalnu devojku,a misli da je u svemu najbolji).to me veoma ljutilo,par puta sam oprostio,ali sledeca prica je bio razlog da ga odjebem.sedimo u kafeu,prolazi devojka,kad on onako zavaljen u stolici joj rece ti si tako lepa zelis li da se udas za mene?mislim idi bre.ona se sokirala,stavi ruku sebi na usta,sede meni u krilo i rece mi da je zastitim.kupio sam nam svima po pice,flirtovao sa njom,dopao sam joj se.pozvala nas je kuci,a usput smo pokupili njenu ortakinju.gledali smo film,dok je doticna ponovo sedila kraj mene,i malo smo se mazili.ortak nazalost nije uspeo kod ove druge.na povratku kuci kaze mi faca:recu ti nesto sto ti se mozda nece dopasti,ali ti si me sjebo veceras.ja onako zacudjen pitam sto sta je bilo?kaze on,ja sam s njom veceras trebao imati seks,a ti si je zgrabio sebi.kazem ja,mene nije briga za njom,sama je meni dosla,evo ti njen broj,zovi je...kaze covek,vidi ti njega,sta se odmah ljutis.rekoh mu,ne ljutim se,vec ako mislis da si imao sansu,nazovi je i popricaj s njom.nije hteo.mislim meni je to tako bilo smesno i pateticno.ja zbog neke ribe,nikad ne bih iskoristio ortaka ili slicno.nije ni cudo sto svetom vladaju zene,kad vide sta su muskarci tj.frustrirani glupani u stanju sve da urade da docu do njih.znam da svi vise gotive ovnove nego rakove,ali eto nakon ove pricice ko je u pravu?