musko dupe

znači ja sad recimo imam dlakavo dupe i postavim temu da bi opipo mišljenje žena da znam dal da skinem dlake s dupeta il ne i odma sam latentni gej...:/
e benti život...:/

Skini dlake, samo vodi racuna da se ne ceses u javnosti kad krenu da rastu.
Mislim, golo musko dupe i nije nesto privlacno, koliko god da je cvrsto i lepo, kao zensko, ali u farmerkama mmmm milina jedna, nema nista lepse, kada je lepo upakovano u odgovarajucu ambalazu.

znači ja sad recimo imam dlakavo dupe i postavim temu da bi opipo mišljenje žena da znam dal da skinem dlake s dupeta il ne i odma sam latentni gej...:/
e benti život...:/

ne mozhe bash recimo >.> svaki mushki ima dlakavo doope
i ne vredi ti da skidash ionako ce se vrate
niste lepshi pol i to je to : )) samo ste gay u pokushaju da budete lepshi
ali ako je cvrsto i proporcionalno nekako ce ti i proci

e da vam pricam sta se meni desilo
joj bolje da ne pricam
uglavnom doope kad gledas ko kamen a kad sam pipnula auuu pihtije mu ravne nisu,samo tad sam ga uhvatila i vise nikad
osecaj je grozan
srecom sad imam jedno kamen dupe kod kuce,iako nije bas malo al nema losih iznenadjenja
to je bitno,da je cvrsto
a vizuelno onako,sta znam
uglavnom da l je vazno,pa volim u misionaru da se uhvatim za isto,tako da nije bas ni nevazno :malav:

joj bolje da ne pricam
uglavnom doope kad gledas ko kamen a kad sam pipnula auuu pihtije mu ravne nisu,samo tad sam ga uhvatila i vise nikad
osecaj je grozan
srecom sad imam jedno kamen dupe kod kuce,iako nije bas malo al nema losih iznenadjenja
to je bitno,da je cvrsto
uglavnom da l je vazno,pa volim u misionaru da se uhvatim za isto,tako da nije bas ni nevazno :malav:

afkors..misim mora misic da se oseti dodjavola:)))

joj bolje da ne pricam
osecaj je grozan
to je bitno,da je cvrsto

a jel ga ubodes sa prstom u oko? :per:

musko dupe

zbun-1.gif

a jel ga ubodes sa prstom u oko? :per:
:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Back