- Poruka
- 5.794
e sad mene ne zanima jel volite dlakavo ili manje dlakavo..... veliko ili malo ( al mozete i o tome da pricate)..nego me zanima koju funkciju igra u vasem zivotu ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skini dlake, samo vodi racuna da se ne ceses u javnosti kad krenu da rastu.
Mislim, golo musko dupe i nije nesto privlacno, koliko god da je cvrsto i lepo, kao zensko, ali u farmerkama mmmm milina jedna, nema nista lepse, kada je lepo upakovano u odgovarajucu ambalazu.
Ja ne znam sta vam je... meni je npr lepo musko dupe najbitnija stavka odmah posle lepih plavih ociju i snezno belih zubica.![]()
Očiju boje Pacifika i kose boje zrelog žita!![]()
Ja ne znam sta vam je... meni je npr lepo musko dupe najbitnija stavka odmah posle lepih plavih ociju i snezno belih zubica.![]()
"Oči su mi more jadransko, kose su mi klasje panonskoooooo!"
Ups...jel' to to?![]()
Džabe se trudih da tako poetično opišem, a Fahreta to već obavila odavno![]()
To je isto kao da je pitao jel vise volite da vas dragi ima ili nema slepo crevo.
e sad mene ne zanima jel volite dlakavo ili manje dlakavo..... veliko ili malo ( al mozete i o tome da pricate)..nego me zanima koju funkciju igra u vasem zivotu ?![]()
e sad mene ne zanima jel volite dlakavo ili manje dlakavo..... veliko ili malo ( al mozete i o tome da pricate)..nego me zanima koju funkciju igra u vasem zivotu ?![]()
znači ja sad recimo imam dlakavo dupe i postavim temu da bi opipo mišljenje žena da znam dal da skinem dlake s dupeta il ne i odma sam latentni gej...:/
e benti život...:/
e da vam pricam sta se meni desilo
joj bolje da ne pricam
uglavnom doope kad gledas ko kamen a kad sam pipnula auuu pihtije mu ravne nisu,samo tad sam ga uhvatila i vise nikad
osecaj je grozan
srecom sad imam jedno kamen dupe kod kuce,iako nije bas malo al nema losih iznenadjenja
to je bitno,da je cvrsto
a vizuelno onako,sta znam
uglavnom da l je vazno,pa volim u misionaru da se uhvatim za isto,tako da nije bas ni nevazno![]()
e da vam pricam sta se meni desilo
joj bolje da ne pricam
uglavnom doope kad gledas ko kamen a kad sam pipnula auuu pihtije mu ravne nisu,samo tad sam ga uhvatila i vise nikad
osecaj je grozan
srecom sad imam jedno kamen dupe kod kuce,iako nije bas malo al nema losih iznenadjenja
to je bitno,da je cvrsto
a vizuelno onako,sta znam
uglavnom da l je vazno,pa volim u misionaru da se uhvatim za isto,tako da nije bas ni nevazno![]()