MUŠKIMA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

MUŠKIMA

Potrudite se da se žena pored vas oseća kao prava Žena,
Nekad kao devojčurak, nekad kao srna od bega umorna, nekad kao dama,
Nekad kao ljubavnica, ali UVEK ŽENA POŠTOVANA
A ona će onda rado biti i vaša ku*va i švalja i pralja
U životu vašem vredna šaren tkalja.
A vi.....voljen i poštovan Muškarac
Od Žene i sebe jak.

Potrudite se i da to traje
Jer samo tako stalno se dobija i daje
A snaga u oboje od toga traje li traje.
Sve ostalo.....kratkoga veka
Samo su života skice
Tek na tren ukazano žensko i muško libida lice

Pa sad......ajde, trudite se ;) :manikir:

attachment.php

Samo pazite da se ne poubijate....msm, ako dame nisu navikle, mož' da bude opasno, ali šta je to za lovce :koto: :lol:

attachment.php

PS Dobar dan......lep vikend je prošao i sad pauzica pa nazad na posao, ali prvo malo ozbiljnog smeha :lol:...a vala je mogao još da traje, msm vikend...ja bih uvela, da 4 dana odmaramo a 3 radimo...ionako propadamo :( :zcepanje:

Za one koji ih nisu do sada bili svesni stihovi su poucni a za ostale mudri i lepi ;)
Sve su zene na svoj nacin lepe, sve su vredne lepih reci, sve su vredne bombonice, ruze, ljubavi, postovanja. Na meni je da svaku postujem a posto je to ponekada veoma tesko onda jednostavno neke osobe uz duzno postovanje zaobidjem i bez svadja ili vredjanja ostajemo svak ono sto jeste, ostajemo dve osobe koje nisu jedna za drugu ali znaju da ce postojati za svakog osoba koja bas nju-njega trazi dali za prijatelja i dobroga dugara ili za ljubavnika ili .... :)
Postovanje i lepo vaspitanje je najbitniji osnov svega u zivotu pa i u ljubavi tu je svakako i osecaj sta i kada uciniti ili ne uciniti.
Ako nas nasi roditelji tome nisu naucili budimo ponosni sto smo ih u tom shvatanju prevazisli.

Eto moje vidjenje stvari. ;) :) i svim dragim damama :cmok:

Poslednja izmena:
darebre;bt242858:
Za one koji ih nisu do sada bili svesni stihovi su poucni a za ostale mudri i lepi ;)
Sve su zene na svoj nacin lepe, sve su vredne lepih reci, sve su vredne bombonice, ruze, ljubavi, postovanja. Na meni je da svaku postujem a posto je to ponekada veoma tesko onda jednostavno neke osobe uz duzno postovanje zaobidjem i bez svadja ili vredjanja ostajemo svak ono sto jeste, ostajemo dve osobe koje nisu jedna za drugu ali znaju da ce postojati za svakog osoba koja bas nju-njega trazi dali za prijatelja i dobroga dugara ili za ljubavnika ili .... :)
Postovanje i lepo vaspitanje je najbitniji osnov svega u zivotu pa i u ljubavi tu je svakako i osecaj sta i kada uciniti ili ne uciniti.
Ako nas nasi roditelji tome nisu naucili budimo ponosni sto smo ih u tom shvatanju prevazisli.

Eto moje vidjenje stvari. ;) :) i svim dragim damama :cmok:

Svaka čast :klap:
Jako ozbiljno za mladu mušku osobu. :cmok2:

Back