Muški šovinizam

Gotika

Ističe se
Poruka
2.476
Možda je ova tema već bila.....ako jeste neka je moderatori sklone....ukoliko ne, zanima me, kako se žene na ovom forumu, a i u životu nose sa ovom pojavom......
Koje su osnovne karakteristike, ovakvih muških primeraka?.....molim neka mi neko objasni....koje su to ženske mane koje nemaju muškarci?

Izneću svoj stav....muški šovinisti, najčešće pa oni, imaju osobine koje mrze kod žena.....manipulativnost, koristoljublje, kurvarisanost(ovaj izraz ne postoji, ali pojava u oba pola da..), lažljivost, zloba, pakost....itd..
Sve sam ove osobine srela i kod muškaraca i kod žena....prepoznavala sam ih i kod sebe ponekada...
Šta nas razlikuje, AMAN...?

Možda je ova tema već bila.....ako jeste neka je moderatori sklone....ukoliko ne, zanima me, kako se žene na ovom forumu, a i u životu nose sa ovom pojavom......
Koje su osnovne karakteristike, ovakvih muških primeraka?.....molim neka mi neko objasni....koje su to ženske mane koje nemaju muškarci?

Izneću svoj stav....muški šovinisti, najčešće pa oni, imaju osobine koje mrze kod žena.....manipulativnost, koristoljublje, kurvarisanost(ovaj izraz ne postoji, ali pojava u oba pola da..), lažljivost, zloba, pakost....itd..
Sve sam ove osobine srela i kod muškaraca i kod žena....prepoznavala sam ih i kod sebe ponekada...

Ништа, осим пише и рибице.

Које су разлике али, стварно осим физичких? Имаш оваквих или онаквих код оба пола само што из твог угла мушкарци изгледају као стока шовинистичка
па се појави онај адонис са причом како су све жене *****.
Мислим...не капирам.

Pa valjda je takav muskarac jer ne voli sve ovo boldovano u vezi sa devojkom :aha:

Ako zelis to da radis zayebi vezu i furaj single :hvala:

Uvek stigneš prvi da daš komentar....ima i uživo....ne rade mi smajlići, lakše sa njima objasniš stav.....meni je više dojadio Muš...Šov..ljuta sam i besna i tužna i muuuuka mi je od takvih muškaraca....
ne znam ako si uzivo srela nekog ok ako je ovde onda nije vredno pomena..slova trpe sve i povrsni su ljudi svi se prave pametni lako se upuste u besmislene rasprave i pogresno citanje izmedju redova..ako je tema tako postavljena da inspirise na neki nemio dogadjaj ili los iskustvo lako ispadne da je pljuvanje po svim zenama..i onda zene krenu isto i los ishod na kraju

ne znam ako si uzivo srela nekog ok ako je ovde onda nije vredno pomena..slova trpe sve i povrsni su ljudi svi se prave pametni lako se upuste u besmislene rasprave i pogresno citanje izmedju redova..ako je tema tako postavljena da inspirise na neki nemio dogadjaj ili los iskustvo lako ispadne da je pljuvanje po svim zenama..i onda zene krenu isto i los ishod na kraju

Da uživo....nepodnošljivo mi je sve to, a i ovde je jako izraženo....a i papir trpi sve, pa kad nemam gde da lanem, ajd ovde...

Које су разлике али, стварно осим физичких? Имаш оваквих или онаквих код оба пола само што из твог угла мушкарци изгледају као стока шовинистичка
па се појави онај адонис са причом како су све жене *****.
Мислим...не капирам.

Ja sam u uvodnom postu i rekla da nisam prepodobna Marija.....muškarac šovinista iz mog ugla, kako ti kažeš gledano ima stav ....ja naj..lepši, pametniji, pošteniji, sposobiji....neeemaju mane....sve sveci bokte...

Ma većina muških "šovinista" su potpuno ok ljudi, koji samo ne žele da ih neko vesla u ime nekih ženskih prava.

mene najvise nervira sto vecina muskaraca ima stav da je ok da muskarac svrlja,al kao zena je ipak zena,to zeni ne prilici...
ma idi
ravnopravnost,ovo ono,al tu su zadrti do bola
e ali neki su jedva docekali ravnopravnost jer su skapirali da zena treba da potegne isti dzak krompira tj iste tezine
i onda im nista nije jasno,htele ste ravnopravnost e pa teglite :lol: njima je poenta to :dash:

Nemam problem što sam brkata i debela.....zašto ti nisi slegnuo ramenima i jednostavno iskulirao moj post....

odgovorio sam na temu i imash problem jer ceo moj odgovor si zanemarila koncentrishuci se na tu poslednju trivijalnost
zene i mushkarci razmishljaju drugachije,imaju drugachiji senzibilitet,razlikuju se po snazi,mozak im je totalno drugachije obradjuje informacije itd.
i sve to a da zanemarimo one najbanalnije bioloshke razlike

Ma mene nerviraju do neba sa njihovim teorijama zavere protiv muškog roda....a šta se radi u politici....sve ***** do pedera...a ovamo protiv gej parade...koliko samo zlobe među muškarcima jednih prema drugima...straaašnoo

Back