NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Simpaticno je ta ideja da mi muskarci moramo da budemo napaljeni kerovi koji ne biraju i samo da ugrabe neki bilo kakav komad mesa... Daj mi, daj mi, daj...
Nije da imam nesto protiv napaljenih kerova, ili lepih zena, ali od kako sam dosao ovde tretiran sam kao najveci patjenik, napaljeni ker, samo zato sto sam musko.
Sada ispade da ako muskarci nisu pacenici onda su bolesni, impotentni ili prosto seronje.
Sta nam onda ostaje? Jedino bih mozda mogao statusno da se izdignem kada bi bio miliJoner koji yebe najbolje qurve.
Ispade to najvisi status koji muskarac moze da ima. A vodjeni tom logikom, takodje sve zene postaju qurve, zar ne?
Pod hitno moram da se izvinem Kizi i Sugenziju...
P.S. Ah da zaboravih da su me isprozivali da sam uvrnut i zenomrzac zbog toga sto nisam za to da muskarac ceo svoj zivot pokloni jednoj, jedinoj zeni i zivi sa njom deleci sve sa njom. Cemu to uopste?
pa i zene moraju svasta,nikad nisam rekla da je lako biti muskarac,za oba pola postoje neka ocekivanja,i ako nisi u kalupu osetices to kao silovanje ,ali tako ti je to
moras da se dostojanstveno nosis s tim