Muski probiraci...

Lord SmoriVoje

Ističe se
Banovan
Poruka
2.646
Kakve muskarce biste nazvale izbiracima ili probiracima kada je ljubavisanje u pitanju? Da li je to po vama dobra osobina ili ne? Sta uopste mislite o njima?
Neki primer vaseg poznanika, njegovo zivotno iskustvo iz vase percepcije i misljenje o njemu sveukupno ne bi bilo na odmet.

Kakve muskarce biste nazvale izbiracima ili probiracima kada je ljubavisanje u pitanju? Da li je to po vama dobra osobina ili ne? Sta uopste mislite o njima?
Neki primer vaseg poznanika, njegovo zivotno iskustvo iz vase percepcije i misljenje o njemu sveukupno ne bi bilo na odmet.

Narod veli da veliki izbirači pronađu, na kraju, samo ofucane otirače....
Ima narod pravo !

- - - - - - - - - -

Jel probirac znaci, muskarac koji ne bi j... sve sto je zensko a ima dve noge : )))?

Jeste.
Poželjno je da ima i treću !

vise volim probiracha, no svastoeba
mada su ovi drugi cesto zabavniji od prvih

vise volim probiracha, no svastoeba
mada su ovi drugi cesto zabavniji od prvih

apsolutno :ok:

- - - - - - - - - -

pa dobro, nije semu nego devojku
za ozbiljniju vezu je potrebno mnogo vise uklopivog od fizicke privlacnosti
ja ne vidim stvarno gresku u tome sto neko godinam ne moze da nadje nekog ko mu odgovara
bolje da je u semama i da solira, nego da bude u kompromisnom daj sta das

e pa sad izmedju idelne polovine i rendom šema ima toliko toga...

ja ne vidim stvarno gresku u tome sto neko godinam ne moze da nadje nekog ko mu odgovara

Znam brate, ali imam drugara koji je godinama sam... Ona koju bi on, ona nece njega, a neke se njemu nabacuju, a on nece njeh.

Po mome ;) misljenju on mora da spusti kriterijum, zar ne?

Mada to sto se njemu nabacuju stvarno jesu krshevi :lol: mada bilo je i OK...

Vidi, svako bira spram svojih mogucnosti sa manjim ili vecim oscilacijama koje zavise od mnogo toga , sta da ti kazem ludo vreme.
Znaci, nije isto biti u semi , pa cak ni to, i biti sa nekim u vezi , biti vidjen i stati uz nekoga .
Generalno smatram da sam probirljiv , biografija ne govori tako , ali ne bih bio sa nekom devojkom koja ima sumnjivu proslost ili sa kojom ne mogu da progovorim 3 recenice ( ljubomora takodje ona patoloska nikako ) . . .

Poslednja izmena:
Mada spavati sa nekim devojkama sa kojima se generalno ne slazem , i ne bih imao nista dublje sa njima jer ih dobro znam , msm, to mi je ok ...
To mu dodje kao neka vrsta praznjena za mene i za nju-njih , lepo sa korisnim , ali posle toga cao zdravo :))))
Mada cak ni te devojke nisu promiskuitetne , ne lezu sa svakim itd...vec jednostavno nam se ne poklapa mnogo toga , a i mnoge sam zeznuo ranije :mrgreen:

Nije to daj sta das.
Postoji i tu velika mogucnost izbora.
Onaj ko nece ni da pogleda devojku procecnog izgleda, pa i ne stigne da vidi da li mu odgovara,
je u kategoriji tih probiraca.
Druga stvar je kad probas pa shvatis da nije srodna dusa.

Ocigledno su kriterijumi pogresni.
A i ne treba sebe precenjivati (a ni podceniti)

Isto kao sto ne razumem muskarce koji bi mogli da budu sa svakom ribom sem sa onom kojaa njih nece, tako ne shvatam ni one (tipa Derera) koji svakoj nadju manu te im nijedna nije dovoljno dobra je su oni umislili da su sedmica na lotou: ))
Uvek bilo, zlatna sredina je najbolje resenje iliti biti realan :D

Svako je probirac kad mu se moze u vecoj ili manjoj meri.

Kome se ne moze, taj bira medju ponudjenim i u svom rangu, ako ima mozga.

Ako nema gorepomenuti uslov, dodje na forum da kuka na zene koje samo vole lovu i zato su oni jadni sami, neshvaceni i neprimetni.

Ne može mi se al sam probirač što znači da uglavnom soliram al se ne žalim .

Back