Muški novčanik

Gledam savremene muškarce ovih dana....nezavisno ko su, šta rade, kako su materijalno situirani, obrazovani ...retko koji nosi pare u novčaniku. Uglavnom pare nose po dzepovima ...:???: i nije vazno dal nose trenerku ili odelo ...pare su u dzepu...cak i kada imaju tasnu opet u dzepu. :???:

I pitam se ...u čemu je fora?
Kada je novčanik izašao iz mode?
Ne znam. I ja mrzim novčanike obično su suviše glomazni za džepove a suviše mali da bi stao kompletan set dokumenata, pre svih pasoš ili vozačka..... lepo sve u džepove odvojeno ili u torbu i meni lepo.

bravo;)
to je zarad pokazivanja dokazivanja..e vidi koliko ja imam para etc etc

kad neko izvadi novcanik u njemu se ne vidi koliko ima para

ja nikad nemam para kod sebe
imam nesto sitno
ali zato nosim plastiku pa ako zatreba podignem
bankomata na svakom cosku
kupujem plastikom
cak i kad idem kod frizera placam plastikom
plastika je super

posto mi naredjeno ;) da se ovde upishem ;)....evo...samo da kazem.....ne volem novcanike :P...al ionako sam kao crkveni mish..nema pas zashta da me ujede....pa mi to i ne treba....ionako se plata potrosi i prenego sto dodje na racun...pa cvrc :P

Gledam savremene muškarce ovih dana....nezavisno ko su, šta rade, kako su materijalno situirani, obrazovani ...retko koji nosi pare u novčaniku. Uglavnom pare nose po dzepovima ...:???: i nije vazno dal nose trenerku ili odelo ...pare su u dzepu...cak i kada imaju tasnu opet u dzepu. :???:

Vazno je da se ima love , nebitno da l' je u novcaniku, kesi , dzaku, tabakeri....:mrgreen:

Dva su razloga:
1. Kad su pare zgužvane izgleda da ih ima više (što imponuje ženama)
2. Ne treba im novčanik za 2-3 šuške.

Ne volim preterano pedantne tipove, bilo kog pola, ali da izađem u provod sa nekim, pa kad treba da plati, počne da kopa po džepovima, i vadi novčanice (ma koliko ih imao) izgužvane, pa možda još i izmešane sa raznim papirićima, vizitkama, i sl., izašla bih napolje, da me niko ne vidi da sam sa njim došla... Gospodin je gospodin, a skorojevići me smaraju.
Drugo su, naravno, klinci. Ali sa njima i ne izlazim, to sam radila kada sam i ja bila klinka, i držali smo novac gde nam se ćefnulo, bilo je bitno da imamo koliko nam treba.:)

Veci si baja kad onako, kafanski, zviznes svezanj zguzvanih novcanica u stilu"mogu bre da vas kupim sve odjedared, nego kad vadis novcanik.
Jos kad je u pitanju sitnis od po 10 i 20 dindzi,....ih.

Kako iz mode - nema moda veze sa tim !!!

Ako pare nisu u novcaniju i dzeparos ukrade novcanik onda je li dobio je qurac :hahaha:

Ne volim preterano pedantne tipove, bilo kog pola, ali da izađem u provod sa nekim, pa kad treba da plati, počne da kopa po džepovima, i vadi novčanice (ma koliko ih imao) izgužvane, pa možda još i izmešane sa raznim papirićima, vizitkama, i sl., izašla bih napolje, da me niko ne vidi da sam sa njim došla... Gospodin je gospodin, a skorojevići me smaraju.
Drugo su, naravno, klinci. Ali sa njima i ne izlazim, to sam radila kada sam i ja bila klinka, i držali smo novac gde nam se ćefnulo, bilo je bitno da imamo koliko nam treba.:)

Prava dama :)

Ja ne volim zene koje takodje drze novac na raznim "mestima" - ja volim da one budu gospodje i kada vade novac da plate veceru rucak ili sta vec da ne izvade gomilu novcanica zajedno sa nekim papiricima vizit kartama i svacim ...

kad je leto i kad sam u sortsu, mrzi me da nosim novcanik... imam lep, narandzasti sorts... pa sve u dzepove... samo, to nisu vise pare... mislim... to su pare u najavi, ako izadju rezultati onako kao sto sam odigrao... e, sto se kafane tice, druga je stvar... pare uvek moraju da idu "glavu na glavu"... da znas kad i koliko vadis i dajes muzici... da se ne zeznes slucajno pa das manje... il' tako... mada, slazem se da se muskarac najbolje prepoznaje po novcaniku il' po majici... il' po modelu farmerki... eventualno lepim, novim, uglancanim koznim papucama... dok nervozno trese nogu...

Kartica je zakon, znaci karticu stavim u torbicu ili dzep [ako nemam torbicu, ali uglavnom stavim sa mobilnim zajedno] i uzivaj...sad bar nije problem uzeti karticu :bye:

Ja imam torbicu za mobilni u koju lagano staje kartica i kes zajedno ako mi kes treba... i to je neka napola varijanta, samo, to uglavnom ne moze da mi stane u dzep pa nosim u ruci po ulici...ili u torbicu neku ubacim...:bye:

Back