Muski mozak

• Začetnik teme Začetnik teme Natalia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Zak imas nekih problema? :?: Nesto ti nije jasno? Reci pa da resimo to... :wink:
:lol:
Sta da ti kazem da sam trenutno prehladjen, a ti da mi iskopas neku dijagnozu di pise da cu umreti za par dana od neke teske upale pluca. :lol:
Zanimao me je broj cipela, posto si detaljno opisala momka na osnovu par recenica, a posle sam se nasmejao posto si konstatovala da nisi dobro procitala. :wink:
a usput bile su mi interesantne neke recenice koji si napisala u svom postu. Govore dosta o tebi...
Pozdrav :wink:
:lol:

Da ne znam kako mi je "promaklo" da procitam da nisu vise zajedno... :wink:
Npr. Sta govore o meni? tj. sta si ti zakljucio...

P.S. Jednostavno mogu da procenim ljude veoma lako, ne kazem da sam uvek u pravu, ali kad nekog upoznajem uvek ga gledam u oci i odma znam jel dobar u dusi ili nije... a to sto sam tog decka tako detaljno opisala na osnovu par recenica... pa recimo da dobro poznajem muski rod...
MALA 14

P.P.S. Vrlo lako procenjujes, pogledas u oci i znas kakav je ko. Sta se vidi iz mojih
smiley2k.gif
.
Sta si mogla zakljuciti iz ociju Natalijinog tipa? Zivo me zanima. :lol: Posto si konto par recenica izbacila jedan mali size koji je vise no ozbiljan, a posle par minuta konstatujes da nisi bas razumela tekst konto kojeg si dosla do izvesnih zakljucaka. Tebe nikada za advokata ne bih uzeo, spalili bi me na lomaci zbog saobracajnog prekrsaja. A i ono konto ociju, dobar stos, obrati malo paznju na usne i gestikulaciju ostalih misica na glavi posto mi i ovaj tvoj nacin opazanja deluje povrsan. Ako ti trebaju neki saveti ili neko malo bolje stivo zarad edukacije, javi se. :wink:
Pozdrav.

Slusaj Zak, da nisam razumela da nisu zajedno nista vise, sta se budis devojka je i iz ovaga izvukla pouku i zahvalila mi se... U cemu je tvoj problem? Sto si tako plitak njega sam opisala-procenila jer sam upoznata sa takvom situacijom znam kakvi su ti momci... da nisi i ti takav kad se bunis toliko? Tako da ti je sad jasno da ga nisam po ocima procenila kako si glup...necu da te vredjam nego razmisli malo...
Da istina je da nisam procitala da nisu zajedno, ali npr. tako bi bilo da je ostala sa njim, mozda...
A ako si tako pametan sto ti nisi dao neki dobar savet i pomogao devojci, pa musko si?!
Pozdrav!
P.S. Ako sam te uvredila izvini, ali nemoj nikad bezveze napadati ljude, sto me nisi npr. pitao kako to i to...? nego me napadas, a u prvoj, drugoj poruci sam bila fina prema tebi...

Muski mozak je cudo ! evo neces mi verovati al znam jednog tipa licno nismo neki ortaci al jednom prilikom posto smo malo popili piva pristane da mi isprica pricu ZONA SUMRAKA ozenio se devojkom sa kojom je bio godinu i po dana i ona ostane trudna prve bracne noci i kad je provalila da je trudna pokusa da ga otkaci ajde nekako ostane u braku sa njim ali pocne da odlazi kod oca kuci svaki dan od jutra pa do veceri ovaj poceo da ludi i kaze mi da je onda pomisljao svasta da uradi medjutim njoj nebude nesto dobro i ona se primiri do porodjaja al naravno keksa nema jos od kad je saznala da je zavrsila posao ... dakle posle porodjaja pocinje pakao koji se zavrsio razvodom kad je dete njihov sin napunio pet godina i kad je onaj nesretnik konacno pristao da se razvedu a trpeo je sve te razne uvrede podmetana izivljavanja zbog deteta da bi uspeo da ostvari kakvu takvu vezu sa sinom i kad je to uspeo oslobodio se kuch... a da zaboravio sam da kazem da je madam advokat i da naravno ima veze po sudovima tako da ga je sve vreme provocirala u tom smeru da je udari al samo pred detetom (reko mi je tom prilikom da samo bogu moze da se zahvali sto je dva tri puta nije ubio) eto i sta sad vi pricate kako ste vi ugrozene muskim mozgom da li se nasla ijedna koja je u stanju da bude sa covekom koji je nemaltretira a da odma nepocne ona da ga gazi i ponizava....tc tc tc...e da cak mu je jednom rekla da je on njoj posluzio kao banka sperme jel odgovarao joj je njegov genetski potencijal uf ma nemogu da pisem o tome vise iznerviracu se opet :twisted: :twisted: a najgore sto je covek sasvim ok pametan bistar zgodan bivsi sportista ko zmaj bre al u stvari je budala kad je dopustio da ga tako navuce skotusha... :? :? :?

Nisam generalizovala. Zelela sam misljenje konkretno za moj slucaj,naravno da postoji more devojaka i zena koje mi se gade zbog ponasanja i nacina razmisljanja. *****,sponzoruse... itd. Napisala sam nesto na foru *muskarci su stvarno...* ali sam napomenula da postoje izuzeci kao i kod devojaka. Izvinjavam se tim izuzecima.Malo razumevanja,ipak boli jako!!!!!

I ja se slazem da i "onih" momaka kao i "onih" devojaka, ali o tome ne vredi raspravljti jer takvi ljudi nisu vredni paznje... stvarno na ovom forumu mozes procitati kakvih raznih ljudi... kako zene znaju biti vestice i muskarci skotovi...
Pozdrav

I? Ima li neka nova ljubav na vidiku? :wink:
P.S. Ako si jos jako tuzna, promeni nesto na sebi, osisaj se, ofarbaj se, idi u grad u nekom potpunom novom stilu, to pomaze veruj mi... kao i to da pomazes ljudim, ucini neko dobro delo,budi ponosna na sebe i odma ces se osecati bolje.. :P :D
Budi nasmejana, srecna, zabavna, luckasta i videces koliko tipova ce biti oko tebe... naravno ti i drugarice, ma napravite lud provod... :wink: :D
Ako probas nista ne gubis... :wink:
SRECNO! :wink: :P

Postoji jedan decko... Za petama mi je non-stop u poslednja tri meseca. Sticajem okolnosti zna celu situaciju i pokusava na sve moguce nacine da mi oboji svet u ruzicasto. Ja bih radije da napravim pauzu. Postala sam teska kao crna zemlja,nije mu potrebna osoba kao ja. Kada prodje izvesno vreme,mozda...

Natalia:
Postoji jedan decko... Za petama mi je non-stop u poslednja tri meseca. Sticajem okolnosti zna celu situaciju i pokusava na sve moguce nacine da mi oboji svet u ruzicasto. Ja bih radije da napravim pauzu. Postala sam teska kao crna zemlja,nije mu potrebna osoba kao ja. Kada prodje izvesno vreme,mozda...
a nikako ja bih reko da ti ustvari nemas nista protiv da budes sa njim jedino ti tvoje lose raspolozenje pravi problem e problem i jeste u tom losem raspolozenju a najbolje ces ga se osloboditi ako je taj decko normalan sto bi opet reko da jeste iz tvog pisanija dakle boli ok to znamo al najpre ce prestati ako je pored tebe neko ko ti se svidja a dobronameran je i mozda te voli iskreno nemoj da sebi dozvolis da ti prilike prolaze u bilo kom segmentu zivota mozda propustas nesto sto ce biti tvoje najlepse iskustvo
zakljucak pod tus pa tel u ruke i pali u provod 8)

Htela sam da kazem da decko zasluzuje sve najbolje, nekoga ko ce se apsolutno posvetiti vezi i uzvracati onoliko koliko on pruza. Ja trenutno nisam spremna da dajem sve od sebe ponovo i mogla bih da ga povredim slucajno a to ne zelim. Zato je potrebno da prodje neko vreme. Uostalom postoji toliko devojcica koje se nadaju i cekaju da ih pogleda. Ako to uradi necu imati nista protiv,mislim da ce sa bilo kojom biti srecniji nego samnom.

Natalia:
Htela sam da kazem da decko zasluzuje sve najbolje, nekoga ko ce se apsolutno posvetiti vezi i uzvracati onoliko koliko on pruza. Ja trenutno nisam spremna da dajem sve od sebe ponovo i mogla bih da ga povredim slucajno a to ne zelim. Zato je potrebno da prodje neko vreme. Uostalom postoji toliko devojcica koje se nadaju i cekaju da ih pogleda. Ako to uradi necu imati nista protiv,mislim da ce sa bilo kojom biti srecniji nego samnom.

eee natalija natalija da bi te bolje razumeo moram da znam malo vise o tebi pa onda mozda mugu da ti dam bolji savet ovako neznam jedino ako hoces na brod pa idemo po karibima a bice i zurka svo vreme :D
jedini problem mi je jedna kreatura koja nece da prizna da je musko a fura se kao da je devojcica e njega mora da savatamo da vesla ako bude bonace i neboj se taj ce da bude u podpalublju svo vreme 8)

Kao prvo nemoj da se ljutis ali meni je Natalija najodvratnije ime na svetu, nema ljutis. To sto se desava je posledica sledeceg: U pocetku veze muskarci kao i devojke, da kazem k'o moj cale, gledaju jedno drugo "ruzicastim naocarima".(cale mi nije *****). Ali, kad se sve slegne tad'! :!: ! :!: !, tad se, moj prijatelju, pokaze pravo lice-otkaci ga.

Moje ime nije Natalia,to mi je jedan od nadimaka,tako me zovu prijatelji.Ne ljutim se naravno,svako ima pravo na svoje misljenje. A sto se tice tvog saveta da ga otkacim,za to je kasno otkacio je on mene,samo sam htela da cujem sta vi mislite zasto na taj nacin posle toliko vremena provedenog zajedno.

Natalia:
Cao! Ne znam kako da pocnem... Ne znam ni kako da vam objasnim... Potrebno mi je misljenje osobe muskog pola. Zelela bih da shvatim zasto se sve odigralo na taj nacin, da pokusam da ga razumem. Bili smo u vezi duzi period i sve je bilo manje-vise ok. Odjednom se promenio,pocele su da mu smetaju gluposti tipa moje kafenisanje sa drugarucama,drugovi koji su mi se javljali na ulici, moj mobilni telefon,moje studiranje,polaganje voznje i sl. Sve sto odrazava moju samostalnost. Zasto? Mislila sam da dobro funkcionisemo zajedno. Proslo je odredjeno vreme, cak smo planirali i brak. :?

muska nesigurnost...najradje bi te zakljucavao u kuci...a oko kuce sazidao bedeme...a i fali mu skole...kapiras? 8)

da sam ja na tvom mestu ja bi otisao kod njega i poneo veliku papirnu kesu i sibicu!
e kad bi dosao do zgrade otisao bi u podrum pokakio se u kesu i odneo je pred njegpva vrata i zapalio a onda gurno drugo zrno sibice u zvono tj zaglavio da zvono zvoni bez prestanka pa kad izadje i vidi vatru on bi gasio i gasio ( naravno nogom) i tako bi se sjedinio sa samim sobom :twisted: :twisted: :shock:

Krcko Orashchic:
da sam ja na tvom mestu ja bi otisao kod njega i poneo veliku papirnu kesu i sibicu!
e kad bi dosao do zgrade otisao bi u podrum pokakio se u kesu i odneo je pred njegpva vrata i zapalio a onda gurno drugo zrno sibice u zvono tj zaglavio da zvono zvoni bez prestanka pa kad izadje i vidi vatru on bi gasio i gasio ( naravno nogom) i tako bi se sjedinio sa samim sobom :twisted: :twisted: :shock:
Originalno,nema sta!!!

Back