Muški hod - njihanje ramena - vaše viđenje

Istina, svejedno i oni su sad starija gospoda...

To da, svakako !
Nijedan, ama baš nijedan američki film ne želim da gledam.
Uopšte me ne zanima žanr, vrhunksa tehnika i ostala kurcolomija.
Isključivo gledam samo filmove u kojima su Al Paćino i Robert de Niro.
Još, ako su zajedno, prava poslastica !
Garancija za kvalitetan njihov film je, najčešće, ali ne uvek, i Kevin Kostner !
Sve ostalo, boranija.....!

To da, svakako !
Nijedan, ama baš nijedan američki film ne želim da gledam.
Uopšte me ne zanima žanr, vrhunksa tehnika i ostala kurcolomija.
Isključivo gledam samo filmove u kojima su Al Paćino i Robert de Niro.
Još, ako su zajedno, prava poslastica !
Garancija za kvalitetan njihov film je, najčešće, ali ne uvek, i Kevin Kostner !
Sve ostalo, boranija.....!
Slazem se skroz, moj omiljeni lik Pacino...njemu sam oprostila i sto je nizak zato sto ima ono nestoz:mrgreen:

Ја чудно ходам, вучем ноге по земљи, бацам ноге напред и имам лоше држање. Мораћу то да снимим па да вам окачим да ми дате експертизу где решим. Иначе сам висок доста.
2iruqsn.jpg

Obrati se nadležnom ministarstvu, da ti stipendiraju usavršavanje.

Interesantna tema .... Razmišljala sam o tome (naravno, ne o Putinu i Medvedevu) ...
Gledala sam muškarce i žene kako hodaju ...
Moj zaključak je da i jedni i drugi svojim hodom pokušavaju da kod posmatrača stvore predstavu o onome kakvi bi želeli da budu.
Retki su koji hodaju ležerno, opušteno i to im baš dobro "stoji" ... Takvi su savršeno svesni i svog izgleda i svojih kvaliteta i sa takvima se vredi družiti,
ostali su groteskni u pokušajima da se naprave onakvi kakvi nisu ....

Umete li da prepoznate ako se neko pri hodanju širi/njiše ramenima prirodno to jest nesvesno, ili je "uvežbao" da tako hoda ?

Na primer čuveni Vladimir Putin, i njegov privezak Dimitrije Medvedev ; Koji je prirodan a koji isfoliran ?
Ako su oba prirodni/isfolirani , a obojica su sredovečni do stari ljudi, pa uz to i niski, da li im to njihanje stoji kao piletu sise ?
Da ne navodim primere američkih holivudskih zvezda :bljak:

da vidim ja prvo taj hod :ceka:

Back