Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Istina, svejedno i oni su sad starija gospoda...Nije ista uzrasna kategorija.
On i Al Paćino su neka međusmena.
Između onih i ovih današnjih meduza....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina, svejedno i oni su sad starija gospoda...Nije ista uzrasna kategorija.
On i Al Paćino su neka međusmena.
Između onih i ovih današnjih meduza....
Istina, svejedno i oni su sad starija gospoda...
Slazem se skroz, moj omiljeni lik Pacino...njemu sam oprostila i sto je nizak zato sto ima ono nestoTo da, svakako !
Nijedan, ama baš nijedan američki film ne želim da gledam.
Uopšte me ne zanima žanr, vrhunksa tehnika i ostala kurcolomija.
Isključivo gledam samo filmove u kojima su Al Paćino i Robert de Niro.
Još, ako su zajedno, prava poslastica !
Garancija za kvalitetan njihov film je, najčešće, ali ne uvek, i Kevin Kostner !
Sve ostalo, boranija.....!
Idukujac , ko da si mene opisala ! Kolege me zahebavaju da hodam ko da sam oslobodio drzavu .hahahahahahha
tema: da, nije retkost da niski muškarci imaju taj smešni hod, isturanje grudi napred, blago podizanje glave... kao što se baš visoki često povijaju
šta te briga, bitno da si visokЈа чудно ходам, вучем ноге по земљи, бацам ноге напред и имам лоше држање. Мораћу то да снимим па да вам окачим да ми дате експертизу где решим. Иначе сам висок доста.
Ја чудно ходам, вучем ноге по земљи, бацам ноге напред и имам лоше држање. Мораћу то да снимим па да вам окачим да ми дате експертизу где решим. Иначе сам висок доста.
Umete li da prepoznate ako se neko pri hodanju širi/njiše ramenima prirodno to jest nesvesno, ili je "uvežbao" da tako hoda ?
Na primer čuveni Vladimir Putin, i njegov privezak Dimitrije Medvedev ; Koji je prirodan a koji isfoliran ?
Ako su oba prirodni/isfolirani , a obojica su sredovečni do stari ljudi, pa uz to i niski, da li im to njihanje stoji kao piletu sise ?
Da ne navodim primere američkih holivudskih zvezda![]()