Muški hod - njihanje ramena - vaše viđenje

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Umete li da prepoznate ako se neko pri hodanju širi/njiše ramenima prirodno to jest nesvesno, ili je "uvežbao" da tako hoda ?

Na primer čuveni Vladimir Putin, i njegov privezak Dimitrije Medvedev ; Koji je prirodan a koji isfoliran ?
Ako su oba prirodni/isfolirani , a obojica su sredovečni do stari ljudi, pa uz to i niski, da li im to njihanje stoji kao piletu sise ?
Da ne navodim primere američkih holivudskih zvezda :bljak:

Umete li da prepoznate ako se neko pri hodanju širi/njiše ramenima prirodno to jest nesvesno, ili je "uvežbao" da tako hoda ?

Na primer čuveni Vladimir Putin, i njegov privezak Dimitrije Medvedev ; Koji je prirodan a koji isfoliran ?
Ako su oba prirodni/isfolirani , a obojica su sredovečni do stari ljudi, pa uz to i niski, da li im to njihanje stoji kao piletu sise ?

Nalupa se ti za zlatnu olimpijsku medalju !
Šteta što nema te discipline, bio bi ti serijski šampion.
Ko Karl Luis,

Klasičan Napoleonov kompleks. Takvo hodanje, uopšteno, mi je degute. Za mene kažu da čudno hodam, ne znam. :lol:

Klasičan Napoleonov kompleks. Takvo hodanje, uopšteno, mi je degute. Za mene kažu da čudno hodam, ne znam. :lol:

A, gde si to uspeo da vidiš kako hoda Napoleon !?
Sa portreta, kojih ima ?
Nije izvodljivo.
Jer, hod je pokret.
A, za Napoleonovog vremena nije bilo kamere da snimi.
Kako si zaključio da je i Napoleon zabacivao ramenima dok je hodao ?

Jedino, ako ti nije prič'o deda ?
A njemu njegov ?
Pa, sve tako do Vaterloa, Borodina i Svete Jelene.....

A, gde si to uspeo da vidiš kako hoda Napoleon !?
Sa portreta, kojih ima ?
Nije izvodljivo.
Jer, hod je pokret.
A, za Napoleonovog vremena nije bilo kamere da snimi.
Kako si zaključio da je i Napoleon zabacivao ramenima dok je hodao ?

Jedino, ako ti nije prič'o deda ?
A njemu njegov ?
Pa, sve tako do Vaterloa, Borodina i Svete Jelene.....
Kakva duhovitost, da ne poveruje čovek, jesi nešto u rodu sa Dačićem?
Bukvalisti ne treba ništa objašnjavati, to je suvišan posao. Inače je ceo "Napoleonov kompleks" osporavan, ali ne znam da li je i oboren.

Kakva duhovitost, da ne poveruje čovek, jesi nešto u rodu sa Dačićem?
Bukvalisti ne treba ništa objašnjavati, to je suvišan posao. Inače je ceo "Napoleonov kompleks" osporavan, ali ne znam da li je i oboren.

Što se tiče pitanja o Dačiću, pogodio si iz prve.
Ja sam mu teča.

Više je nego oćigledno da si koautor teorije o "Napoleonovom kompleksu",
a, ovamo, mogu da se kladim da ne znaš ništa o teoriji
"Uticaja mesečevih mena na pubertet komaraca " !?

šta bre isfolirano, antropološki je dokazano da tako hodaju pravi alfa muškarci: )))

vladimir-putin-glasses.jpg

22:55
povedi drugaricu

Back