Muski casopis o modi?

Ne koliko ja znam . Bila bi fora da smisle ill po uzoru na casopis "elle" :hahaha:

Ne razumem sta je smesno u vezi "Elle" casopisa?Da li si nekada prelistao te novine?Da li znas ko sve radi za taj modni casopis?

Za modernu pevacicu.Uzmi decku Men's Health (220 dinara,izlazi jednom mesecno)najbolji muski casopis,izmedju ostalog bave se i modom.Preporucio bi ti i FHM.I oni su imali jedan deo koji su posvecivali modi-to je bilo pre 3 godine kada sam kupovao taj casopis,ne znam kako je sada.

Pa da znas da ga citam a ako ikad skupis 220 dinara kupi ga. ;) ...Mada tebi ni svi modni dizajneri,m. stilisti,kriticari i ostali iz tog "sveta" ne bi pomogli da postanes osoba od stila :bye:

Necemo da se vredjamo :lol:

Ja samo kazem da je to bacanje novca . Uostalom nekim "ljudima" ni armani ni dolce ne mogu da pomognu da postanu ljudi . Odelo ne cini coveka i nije bitno da li je ova marka ili ne , bitno je da osoba zna da ponese tu odecu karakterom . Don't judge the book by its covers kaze poslovica . A 220 dinara cu radije da dam za sestomesecnu clanarinu u gradskoj biblioteci kao pokusaj da duhovno uzdignem sebe .

Nema potrebe da mi se zahvaljujes :manikir:

Ja samo kazem da je to bacanje novca . Uostalom nekim "ljudima" ni armani ni dolce ne mogu da pomognu da postanu ljudi . Odelo ne cini coveka i nije bitno da li je ova marka ili ne , bitno je da osoba zna da ponese tu odecu karakterom . Don't judge the book by its covers kaze poslovica . A 220 dinara cu radije da dam za sestomesecnu clanarinu u gradskoj biblioteci kao pokusaj da duhovno uzdignem sebe .

Ovo je totalni klise ;) i mislim da to vec svi znamo...Samo ti duhovno uzdizi sebe,sam si sve rekao.. :bye:

Ovo je totalni klise ;) i mislim da to vec svi znamo...Samo ti duhovno uzdizi sebe,sam si sve rekao.. :bye:

Back