Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Da li na nasem trzistu postoji neki muski modni casopis? O muskoj modi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odakle da pratim muske modne trendove, da malo modernizujem decka.
Ne koliko ja znam . Bila bi fora da smisle ill po uzoru na casopis "elle"![]()
Pa da znas da ga citam a ako ikad skupis 220 dinara kupi ga....Mada tebi ni svi modni dizajneri,m. stilisti,kriticari i ostali iz tog "sveta" ne bi pomogli da postanes osoba od stila
![]()
Necemo da se vredjamo
Ja samo kazem da je to bacanje novca . Uostalom nekim "ljudima" ni armani ni dolce ne mogu da pomognu da postanu ljudi . Odelo ne cini coveka i nije bitno da li je ova marka ili ne , bitno je da osoba zna da ponese tu odecu karakterom . Don't judge the book by its covers kaze poslovica . A 220 dinara cu radije da dam za sestomesecnu clanarinu u gradskoj biblioteci kao pokusaj da duhovno uzdignem sebe .
Nema potrebe da mi se zahvaljujes![]()
Necemo da se vredjamo
Ja samo kazem da je to bacanje novca . Uostalom nekim "ljudima" ni armani ni dolce ne mogu da pomognu da postanu ljudi . Odelo ne cini coveka i nije bitno da li je ova marka ili ne , bitno je da osoba zna da ponese tu odecu karakterom . Don't judge the book by its covers kaze poslovica . A 220 dinara cu radije da dam za sestomesecnu clanarinu u gradskoj biblioteci kao pokusaj da duhovno uzdignem sebe .
Nema potrebe da mi se zahvaljujes![]()
Ovo je totalni klisei mislim da to vec svi znamo...Samo ti duhovno uzdizi sebe,sam si sve rekao..
![]()