MUSKE VODOLIJE U BRAKU?KAKVA SU VASA ISKUSTVA I MISLJENJA?

E, ovako...
Moj muz je vodolija!
I ja sam vodolija!
(I isti smo podznak u horoskopu - strelac)

Da je bilo koja druga kombinacija, bilo bi katastrofa!

Vodolije MORAJU da imaju slobodu!

Treba da se naviknes da ce pre uvece izaci sa drustvom nego sa tobom, da ce reci - doci cu brzo, pa se to otegne na sate i sate...
Moras da imas mnogo strpljenja, mnogo razumevanja...
Ako je tako, slagacete se savrseno!

mogu da kazem da mi se desilo da svoju vezu dovedem u pitanje upravo zbog ljubomore ali ne toliko zbog ljubomore koliko zbog posesivnosti u ogromnim kolicinama.da li postoje nacini da se vrati sve u normalu,odnosno da li je dovoljno samo to?da li da pustim njega da "vodi" vezu,do koje mere da se povucem,imajuci u obzir da smo mladi (20-22)god i da sam preterala sa navedenim ponasanjem.i to prilicno.

studentkinja:
hvala ti na savetima.u pravu si.i treba mi neka vodolijina supruga.posto se moze desiti da i ja budem.zato,ako zelis,kao i svi ostali,napisi te mi sto vise saveta u vezi braka sa vodolijom.i da li taj brak moze biti SRECAN BRAK.hvala.

Pa, rekla sam ti!
Moze itekako!

Samo ti je potrebno mnooogo strpljenja, razumevanja...

Jos jedna jako bitna stvar - UVEK budi na njegovoj strani, pogotovo kada je neko tu... kasnije, kada ostanete sami, reci mu sta ti smeta, ali dokle god je tu jos neko, budi njegova podrska!

Ja sam muska vodolija ali nisam u braku. Prvo apsolutno je glupo pitati "kako je sa muskom vodolijom u braku". Tebe zapravo zanima kako ce TEBI biti sa TVOJOM muskom vodolijom u braku (ako ga uopste bude sa njim). A za to idi kod astrologa da ti kaze kakvi su ti izgledi za brak. Ako ti je brak katastrofa u natalu - nema veze da li je to vodolija ili vaga. Dakle, sve je individualno. A ove fazone koji znak je naj... mani ako hoces da donosis ozbiljne odluke kakva bi trebalo da bude izbor bracnog druga.
Nisam pomogao ali ni odmogao. Rezime: ako vec brines, idi kod astrologa sa pitanjem BRAK. Ako ne prepoznas svoju vodoliju u opisu muza - on to nece ni biti (i to ne obavezno zbog TVOJE odluke).
Zelim ti puno srece u zivotu i braku, sa ili bez tvoje Vodolije.

littlefoot:
aqarius_m:
Najzad i jedna muska vodolija! Mogu da kazem samo nam dajte slobodu i sve je ok!

Jel uzvraćate istom merom?

Uh, ne bas...
Vodolije muske su prilicno posesivne...

Dobra stvar je sto je moguc dogovor, samo ako znas na koji nacin!

Ukoliko je muskarac vodolija svestan da si 100% njegova, onda je sve OK...

e pa ja znam sasvim drugaciju vodoliju muskarca od onogo sto citam ovde,dakle izuzeci zaista postoje. ovaj moj je toliko posesivan, zaljubljen i ne znam ti ja sta sve da bi u vatru skocio za mene i on je taj koji propagira pricu "miran bracni zivot, da ja znam sigurno da cemo mi biti zajedno, itd." o ljubomori da ne pricam! pomalo me gusi sve to i nisam tip za mirne veze... a on to hoce...
tako da, nemoj sve to da uzimas zdravo za gotovo sto ti neko kaze. ljudi su svi razliciti, pa i sve vodolije.

evo ovako , moj muz je blizanac sto nije puno daleko :? vodolije ne spadaju u strastvene znakove, vise su znatizeljne.ne trpe ljubomoru, posesivnost kao vazdusni znakovi uopste.kazu da su dobri u krevetu.a za brak pa vise treba da si im drug nego zena.Ako mozes tako da se postavis i da pratis njegove promen i budes zainteresovana za njegovo drustvo i rodjake onda se na konju. no nece ti biti dosadno u svakom slucaju :wink:

Back