Mушке торбе

Какву торбу носите?

• Ukupno glasova
    17
  • Anketa je zatvorena .
Pa dobro, mislim da se ovde ne radi o torbama za posao, jer bi onda i postari mogli reci kakve torbe nose za posao. Posao sam definise torbu i to je ok.
Pitanje je, kako shvatam, o privatnoj varijanti.
A u privatnoj varijanti moram da okrenem glavu kad vidim muiskarca koji nosi tasnicu.
Uvek se pitam sta nosi u njoj? Ogledalce, puder, higijenske uloske, rezervne najlonke, neseser za hitno obnavljanje sminke?

malo je srecnika koji mogu cak i nedeljom da se "otkace" torbe za posao! ili ih ja ne znam :( a postar bar isprazni torbu za vreme posla, a mi je obicno tokom dana dodatno "nakrcamo" papirima, knjigama i raznim glupostima :(((((

Torbe nikada nisam nosio, ali u poslednje vreme gledam neke tipa:
shoulder-bag-2-black.jpg

AAAACwwHoV0AAAAAABmm3Q.jpg

1070953-p-MULTIVIEW.jpg

Pri cemu prve dve mogu da budu i u drugim bojama kao svakodnevne, a ova treca cisto kao putna.

Ljudi, jedno prijateljsko upozorenje: ne kupujte torbe u OFFICE SHOES radnjama,
ja sam kupio CATERPILLAR torbu,navodno kvalitetnu i neuništivu,a danas je posle 15 dana
korišćenja i već jednog servisa, vraćam i tražim pare nazad, jer je krš neviđeni !!!
Postava se odšiva,čičak trake drže dva dana,a šav po ivici puca kao da je papir.
Stvarno sam razočaran "velikom" CAT kompanijom ...

p.s. torba je koštala tričavih 4000 dinara ... toliko o tome.

Gledao sam pre izvesnog vremena DAKINE torbe u Skejt šopu, ali i to se šije na istom
mestu gde i CAT, isto papreno košta a ne uliva poverenje ... Zna li neko da preporuči
neku kvalitetnu all-round torbu, a da ima da se kupi u BGDU?
Bitno je da ima džep za laptop sa sunđ. postavom,a ostalo je manje-više nevažno.

Poslednja izmena:
Zato sto je moj drug uzeo DAKINE torbu i ubrzo je morala na reklamaciju,no hajde,desava se svima.
Licno, verujem u kvalitet DAKINE mnogo vise nego u neke druge.
Timberland pravi dobre torbe,ima ih par komada dole u Knez Mihajlovoj u Platou, a i cena im je fina.
CAT kao sto sam rekao preskocite.
MANHATTAN products takodje ima dobrih laptop i obicnih torbi, bas sam sad uzeo jednu messengerku
za laptop,deluje jaka kao djavo,a daju dozivotnu GARANCIJU :)
NIKE,REEBOK,ASICS,ADIDAS i slicno su sve manje vise iste,konfekcijski radjene serijske torbe,
sa ne bas nekom upotr. vrednoscu,osim osnovnih.
Voleo bih kod nas videti CHROME i TIMBUK2 brendove, to su torbe od proizvodjaca torbi
za torbarsku populaciju.Kazu da su neunstive.

Kupio bih neku musku sportsku torbicu jer se moja vec podrpala.Koju marku mi predlazete po ceni,kvalitetu i funkcionalnosti?

Asus,zavisi sta nosis u njoj?Ako je torbica za novcanik,telefon,dokumenta,cigare,
i slicne male stvarcice,mozes uzeti neku od onih manjih torbica,imas ih u svakoj
sportskoj radnji i mislim da ce svaka NIke/adidas/reebok/timberland/north face
odraditi posao sasvim fino,tu se ne trazi neka nosivost niti ultra kvalit.materijali.

Ako ces pak nositi vece stvari,tipa laptopa,foto opreme,odece,obuce,itd itd,pogledaj
ponudu Timberlenda i Dakine,to su kod nas trenutno najkvalitetnije torbe.
Ili narucivanje iz inozemstva nekih jos boljih.

Prvo kazi sta ces nositi u torbici,pa da vidimo neki konkretan model , pozzzz

Ljudi,skapirajte da su torbe nekom neophodne,nuzne.
Ko provodi ceo dan u gradu i nosi hranu i odecu neku i komp i jos sto kuratza,mora
da strpa to u torbu.
Hebes pederase koji nose samo telefon u a4 torbi,i to je to.
Ima ljudi koji bukvalno zive u torbi:mrgreen:

Ljudi, jedno prijateljsko upozorenje: ne kupujte torbe u OFFICE SHOES radnjama,
ja sam kupio CATERPILLAR torbu,navodno kvalitetnu i neuništivu,a danas je posle 15 dana
korišćenja i već jednog servisa, vraćam i tražim pare nazad, jer je krš neviđeni !!!
Postava se odšiva,čičak trake drže dva dana,a šav po ivici puca kao da je papir.
Stvarno sam razočaran "velikom" CAT kompanijom ...

p.s. torba je koštala tričavih 4000 dinara ... toliko o tome.

Gledao sam pre izvesnog vremena DAKINE torbe u Skejt šopu, ali i to se šije na istom
mestu gde i CAT, isto papreno košta a ne uliva poverenje ... Zna li neko da preporuči
neku kvalitetnu all-round torbu, a da ima da se kupi u BGDU?
Bitno je da ima džep za laptop sa sunđ. postavom,a ostalo je manje-više nevažno.
caselogic
u thuleu (lav auto) imas
mi smo za kanc uzeli tri ranca za velike laptopove
od 17 incha i super su se pokazali
ima i torbi ako se dobro sjecam
ili ako pare nisu problem thule ili samsonite
e, zaboravila sam - i ikea ima odlicne torbe i rance

Ljudi,skapirajte da su torbe nekom neophodne,nuzne.
Ko provodi ceo dan u gradu i nosi hranu i odecu neku i komp i jos sto kuratza,mora
da strpa to u torbu.
Hebes pederase koji nose samo telefon u a4 torbi,i to je to.
Ima ljudi koji bukvalno zive u torbi:mrgreen:
zmu nosi ranac
ja nosim razne torbe, al favorit mi je jedna ikeina koju mogu nositi kao ranac i kao torbu

Back