Muske tetke

Poruka
22.458
Vezano za jednu diskusiju na Šta trenutno r.

Svi muškarci su bolesni, samo onima što misle da nisu nije postavljena ispravna dijagnoza.:malav:
Žene, kako ste se udale, da li vas suputnik "leže na samrtnu postelju" čim dobije temperaturu 37,8℃, ili je ipak malo bolja"tetka"? Važi i za bivše, one koje su u vezi itd:)
Opljunite :malav:

Svi muškarci su bolesni, samo onima što misle da nisu nije postavljena ispravna dijagnoza.:malav:
Žene, kako ste se udale, da li vas suputnik "leže na samrtnu postelju" čim dobije temperaturu 37,8℃, ili je ipak malo bolja"tetka"? Važi i za bivše, one koje su u vezi itd:)

Meni je taj pojam više vezan za alapače razne vrste.. ovo je više pizzda...

Ne znam ni sta bi im rekao, kad je vecini to jedina sansa da dobiju malo paznje od svojih ukucana :D

Препадне се и одмах купује све што може да се нађе од чајева, таблета, капи, масти.

kakvi 37,8...moj frajer na 37,2 zavija ko ranjena mecka
ja vecito furam 39,6-40 po pet dana
on to u zivotu nije ni imao, bude bolestan dva dana sa 37 sa nesto...retko kad da mu je preslo 38, tragedija :lol:

Препадне се и одмах купује све што може да се нађе од чајева, таблета, капи, масти.

Isti smo :malav:
I to ako može bez doktora, samo prirodno

- - - - - - - - - -

kakvi 37,8...moj frajer na 37,2 zavija ko ranjena mecka
ja vecito furam 39,6-40 po pet dana
on to u zivotu nije ni imao, bude bolestan dva dana sa 37 sa nesto...retko kad da mu je preslo 38, tragedija :lol:

:malav: Ha ha, znači žene ne lažu :cmok:

moj to ne...jedino za temp popije nesto da mu spusti tih strasnih 37,2 i to je to....nece nista drugo, nutkam svasta ne vredi
jurim ga vitaminom c cele zime jer je imao par operacija vilice, iskasapili mu desni nacisto...ma nema sile mazgu da nateras, da poludis :roll:

Poslednja izmena:
Требало је да видите те медикаменте када је имао коњуктивитис, истина тежак. Беоњаче су му биле црвене као из пакла да је изашао.

Joj, ja sam ko Sonja Savic, sretan kada vidim da su i drugi kao i ja :malav:
Vidiš kada se jave ove curice sa neiskustvom, ko Say, odmah se deprimiram:lol:

Претпрошле зиме је имао блажи облик дискус херније. Замислите особу која лежи наузнак и фали јој само букет цвећа на грудима.

:rotf:
Moja kaže da ju je sramota ići u apoteku u naselju, kaže da trebam dobiti od njih potrošačku karticu :hahaha1:

jesam vam pricala sta je moja keva odvalila jednom u apoteci
ljosnem ja sa 19 god sa 40 temp....nestalo nsail u kuci...ide keva u apoteku...ja joj dam zadatak da uzme brufen al sirup, provalih brze radi od tablete posto brze stigne, samo ja to koknem dozu za nas velike na za decu...vazi kaze, ode da mi uzme....
vraca se donela i smeje se...kaze ala sam lupila nisam ni skapirala
sta je bilo
dobar dana, imate li brufen ali sirup.....pita apotekarka koliko je dete....ma to za moju bebicu znate je (komsiska apoteka) i kaze ta i ta 19 god....apotekarka samo iskolacila oci, kakva bebica?? :rotf:
pa je skapirala sta je lupila

Back