MUSKE SUZE ...

duska.vodolija

Buduća legenda
Poruka
29.335
Placu i ONI ne samo mi ZENE ...
Evo dokaza ...

CMdanielcraig.jpg

78262360_1921586040db.jpg

- - - - - - - - - -

nasl7-655x310.jpg

- - - - - - - - - -

suze2.jpg

479432_noles-suze-foto-blicsport-rts_orig.jpg

- - - - - - - - - -

Cenim jedino suze osobe sa slike 2.
Jer, svojom pojavom nagoveštava zašto plače...

A, Federer, jer mu se izjalovi pola kolača !

Evo i Novaka je rasplakala Pariska publika na Rolan Garosu .

- - - - - - - - - -

Cenim jedino suze osobe sa slike 2.
Jer, svojom pojavom nagoveštava zašto plače...

A, Federer, jer mu se izjalovi pola kolača !

Evo i Putin place ...
219777_putin-suze-pobeda-ap_orig.jpg

Manje je poznato da su suze ,po sastavu,fiziološki rastvor I to sterilan!
Osim toga,veliko je znanje potrebno za upravljanje sopstvenim emocijama I to
poznavanje sopstvene psihe,reakcija u raznim situacijama I uslovima kao I
intenzitetima tih reakcija...

Place i Kristijano Rondo...
Dok je brisao lice, uspeo je da uzusti koliko mu znači što je posle 2008. godine opet proglašen za najboljeg...
"Zlatnu loptu" je posvetio nedavno preminulom zemljaku i portugalskom velikanu Euzebiju.

422415_mdf08756_f.jpg

Oni muskarci,koji u izuzetnim situacijama,mogu da zaplacu....dokazuju da su zaista izuzetni i posebni.Samo muskarci,koji imaju empatiju prema svojoj okolini,samo
oni,koji umeju i mogu,da osete bol i nesrecu drugih,mogu da puste suze saosecanja prema tudjoj boli.Dokazano je uostalom,da samo osecajni muskarci,imaju
u sbi ugradjenu tu tananu "zicu".da osete i svoju i tudju tugu i bol.Ono sto je mozda interesantno,to je,da osecajnost kod muskaraca,ima tesnu vezu,sa stepenom
intelekta.Sto muskarac ima veci stepen inteligencije,to ima i vise emocija,pa tako ce i lako zasuziti,pred nekom teskom i bolnom zivotnom situacijom.

Manje je poznato da su suze ,po sastavu,fiziološki rastvor I to sterilan!
Osim toga,veliko je znanje potrebno za upravljanje sopstvenim emocijama I to
poznavanje sopstvene psihe,reakcija u raznim situacijama I uslovima kao I
intenzitetima tih reakcija...

Kazu da su muske suze jaka emocija .
Muskarci tu emociju potiskuju i mislim da skriveni od javnosti placu itekako .
Vise postujem one koji prate svoju emociju i ne stide se da je pokazu ...

images

Oni muskarci,koji u izuzetnim situacijama,mogu da zaplacu....dokazuju da su zaista izuzetni i posebni.Samo muskarci,koji imaju empatiju prema svojoj okolini,samo
oni,koji umeju i mogu,da osete bol i nesrecu drugih,mogu da puste suze saosecanja prema tudjoj boli.Dokazano je uostalom,da samo osecajni muskarci,imaju
u sbi ugradjenu tu tananu "zicu".da osete i svoju i tudju tugu i bol.Ono sto je mozda interesantno,to je,da osecajnost kod muskaraca,ima tesnu vezu,sa stepenom
intelekta.Sto muskarac ima veci stepen inteligencije,to ima i vise emocija,pa tako ce i lako zasuziti,pred nekom teskom i bolnom zivotnom situacijom.

Blažič: Nisam mogao da sakrijem suze, idemo u Evroligu kroz kvalifikacije...

462452_kosarka-zvezda-cibona240414ras-foto-aleksandar-dimitrijevic37_f.jpg

- - - - - - - - - -

pa normalno..i mi smo od krvi i mesa :roll:

Jeste druskane ali volimo mi zene da vas vidimo kako placete i kazemo sebi da u plakanju bilo kog povoda nismo same .

suze%2003_670x0.jpg

e pa sad..svako bira kada ce i pred kim pustiti suze,ja sam eto uglavnom secam se bio sam kada se to desavalo,razmisljajuci o nekim dogadjajima,jednom je bilo i pred roditeljima ali to je bilo odavno vec.

e pa sad..svako bira kada ce i pred kim pustiti suze,ja sam eto uglavnom secam se bio sam kada se to desavalo,razmisljajuci o nekim dogadjajima,jednom je bilo i pred roditeljima ali to je bilo odavno vec.

Pogledaj ovo na dodjeli OSKARA ...
Po završetku pjesme svi su se digli na noge, a neki su muškarci i zaplakali.
Jedan od njih je David Oyelowo koji je u filmu "Selma" igrao Martina Luthera Kinga Jr.-a razumljivije, a drugi Chris Pine, koji očito takodjer jako dirnut rasnom tematikom.

suze-23022015-625vine.jpg

I sta je sad tu toliko neverovatno? Normalno je da i muskarci placu.

Vec sam odgovorila i priznala da je normalno plakanje oba pola nezavisno od uzrasta i vremena date situacije .
Mjesto da nam se pridtuzis na temi a znam da to mozes kad hoces ti kratku posjetu isprati jos kracim komentarom .
Nije nevjerovatno ali je zanimljivo bar nama zenama jer smo mi zaduzene za suze pa ko velim i oni placu tj. vi muskarci ...:D

- - - - - - - - - -

Kažu da su muške suze teške...

zanimljivo glediste :ok:

Neke psihopate imaju vrlo veliki stepen inteligencije tako da ti je ova teza na klimavim nogama .

Pogledaj ovo na dodjeli OSKARA ...
Po završetku pjesme svi su se digli na noge, a neki su muškarci i zaplakali.
Jedan od njih je David Oyelowo koji je u filmu "Selma" igrao Martina Luthera Kinga Jr.-a razumljivije, a drugi Chris Pine, koji očito takodjer jako dirnut rasnom tematikom.

suze-23022015-625vine.jpg

ja sam govorio o obicnim ljudima i obicnim zivotnim situacijama,i kao sto neko ovde napisa..najiskrenije suze su onog muskarca koji krisom place tu ubrajam i sebe :D premda bas retko placem i bas zbog toga muske suze imaju tezinu

Back