Muske Suze

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Pozdrav ljudi,evo bas me zanima,da li su muske suze uredu,da li placete ponekad i zbog cega placete?

Ne zelim da se hvalim ali ja u zivotu nisam plakao,ziveo sam po paroli,suze su za zene,sta ce muskarac koji ku*ac da place.Nisam plakao prvi put kad sam dobio batine od roditelja,nisam plakao kada sam dobijao batine ispred kafica.
Niti me je neka tuzna ljubavna prica mogla rastuziti.
Ali sada sam shvatio da su muske suze sasvin normalna star po mom misljenju,saznah nakon ove price.

http://sivojaje.com/prica-starog-pastira-tuzna-prica-koja-je-rasplakala-region/

Pozdrav ljudi,evo bas me zanima,da li su muske suze uredu,da li placete ponekad i zbog cega placete?

Ne zelim da se hvalim ali ja u zivotu nisam plakao,ziveo sam po paroli,suze su za zene,sta ce muskarac koji ku*ac da place.Nisam plakao prvi put kad sam dobio batine od roditelja,nisam plakao kada sam dobijao batine ispred kafica.
Niti me je neka tuzna ljubavna prica mogla rastuziti.
Ali sada sam shvatio da su muske suze sasvin normalna star po mom misljenju,saznah nakon ove price.

10447399_908498692500650_295828472001944586_n.jpg

Nije nenormalno, i to je za ljudska bica, samo mislim da se od muskarca ocekuje da ne place, vec da istrpi i istera do kraja.
Koliko god zene pricale da vole muskarca koje pokazuju emocije i ne stide se da placu, verujem da ce velika vecina odabrati pravog muskarca koji ne place, vec trpi, iako mu se place, nego nekog placljivka kome ne treba mnogo.

Nije mi problem da zaplacem niti pokazivanje emocija smatram slaboscu, ali nisam zaplako ko zna od kada.:huh:
Problem moze da bude kada covek nema mnogo emocija, sto kod mene jeste slucaj.

Yebote, ladno nisam zaplakao od 12-te godine.:eek:

Poslednja izmena:
Pustio suzu par puta otkad sam veliki, svaki put osamljen, da me niko ko me zna može videti.Katkad za gluposti, neki put i za velike stvari, uvek tek kada oluja prođe. Šetati dok kiša pada je odlično, slabije se primećuje.

Кад сам на гробљу и видим све те људе који су умрли стари и млади, заплаче ми се. Свако од њих је имао страхове, радости, наде, осећања и сад их више нема, барем овде са нама.

Такође и кад имам тврду столицу некад заплачем од муке.

Back