Muske suze.....

Ima i ovih koji znaju i da odglume :) ja sam imao jednoga druga Nemanja se zvao u osnovnu jos dok smo isli taj je mogao da se zaplace kad god je htio. Na zalost ja ne mogu imam nedostatak suza jos na VMA kad sam bio suhoca u ocima.

Poslednja izmena:
Стварно шта све не прочитах овде. Испаде по неким форумашима да онај ко пусти сузу није прави мушкарац:roll:. По неким критеријумима Наполеон Бонапарта би тешко могао да се уклопи у мачо мена, с обзиром да је при бројним нервним нападима падао у грчење и необуздан плач попут жене...

А ти глумци који се намерно уздржавају да не заплачу су најтежи комплексаши. Као да ће то нешто да им одузме од њихове мужевности (коју у ствари и немају јер да имају не би ни бринули о томе како ће то испољавање емоције изгледати у очима других).
Ја сам тим немам проблема... колерик сам по природи, лако и брзо планем, и заплачем кад треба, али никада не плачем због себе, па ни у најтежим невољама... једино ми је то стварно понижење. Ничег горе нема него сам себе жалити. Углавном је то било због других који су трпели нешто што ничим нису заслужили.

Иначе, знам неколико људи који никада нису пустили сузу, ни јавно а верујем ни приватно, а тешке су кукавице које своје комплексе лече на слабијем и на женама. Пред јачим и надређеним ћуте као заливени, па макар им овај оплео и све по списку.

И када неко глумата, пренемаже се и плаче пред својом девојком зарад неких циљева ми је такође одвратно и ниско.

Poslednja izmena:

Back