- Poruka
- 1.124
Na muške suze gledam neprijateljski i sa gađenjem jel pravi muškarci nikad neplaču
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer da imaju, suze bi tekle potocima svakog meseca![]()
muskarci su i ovako nestabilniЗамисли циклично нестабилно емотивне мушкарце
...![]()
sto su se sve dede naprzile na termin?Аха....у...твом воук окружењу
sto su se sve dede naprzile na termin?
Па, чуј , о Трансхуманиз
Ovo si stvarno lupio i uvredio muškarce.. da li je muškarac kome umre roditelj ( na primer)Плачиптичка.
Nema razlike da li su ženske ili muške suze jer su suze odraz emocija,i svaka emotivna osoba bez obzira na pol pustice suzu.Kako gledate na muške suze? Da li smatrate da su odraz slabosti ili ipak odraz emocija, što bi i trebalo da budu?
Suze su odraz emocija, barem ih ja tako vidim, one mogu da otpuste tugu, čak i bol. Ne smatram ih slabošću, čak ponekad i hrabrošću, naročito kada su muške u pitanju.
Ne bih se baš složila da od plakanja nema koristi, a ne bi ni doktori. Ja ne plačem često, al kad dođe do toga, bude mi poslije lakše.Три ствари.
1. Човек је несавршено биће које тежи ка савршенству.
2. Неки су ближе а неки даље од савршенства.
3. Плакање је релативно уобичајне али неидеална реакција, исто као многе друге реакције, као што је например бол, јер од плакања нема никакве користи -- плакање омета, отежава да останеш фокусиран на циљ те да га што ефикасније постигнеш.
Непоштовалачки став спрам мушкараца који су склонији плакању је друга ствар и проблем сам по себи.
Odraz poverenja ako pred tobom place i odraz emocije koju deli sa mnom.Kako gledate na muške suze? Da li smatrate da su odraz slabosti ili ipak odraz emocija, što bi i trebalo da budu?
Suze su odraz emocija, barem ih ja tako vidim, one mogu da otpuste tugu, čak i bol. Ne smatram ih slabošću, čak ponekad i hrabrošću, naročito kada su muške u pitanju.