MUŠKE SRAMOTE!

Može li se niže od ovoga?

Kakvo poremećeno paćeništvo tera slaboumne muškarce na ovakve postupke?

Sretao sam mnoge muškarce koji godinama pa i decenijama nisu u stanju da se suoče sa činjenicom da su ostavljeni i takve tipove sam oduvek smatrao neopisivim jadnicima i licima dostojnim samo ultimativnog prezira.

Ima li bednijeg stvora na planeti od muškarca koji nije u stanju da se suoči sa činjenicom da je ostavljen?

Ima li ogavnijeg stava od uverenja da je porodica zapravo vlasništvo muške glave?

uh, dragi živi na selu pa se i ja preselih kad sam se udala
sinoć slušam jednu rođaku
bilo je momenata kad je htela da se razvede, ali "kakav je to život bez dece kod majke" :eek:
gde piše da otac ostaje sa decom?
čak se starateljstvo nad klincima gotovo uvek dodeli mami pa se muški bune
koliko vidim, ovde muški naplaše žene pričama o razvodu, možeš da odeš, ali deca ostaju kod mene
da meni padne na pamet da se razvedem jer je otac moje dece idiot
ne bi ona ostala kod njega pa nek dođe s puškom da ih uzme
mislim :roll:

Ne, mislim da nije u pitanju toliko nekakvo na činjenicama zasnovano zastrašivanje.

Sudovi redovno dodeljuju decu majkama sem ukoliko se ne radi o najekstremnijim situacijama poput teške narkomanije ili jednostavno odricanja starateljstva od strane majke.

To su uzaludni pokušaji muškaraca da pokolebaju ženu u nameri da ih napusti.

Jer srpski mužjak je tako setovan, odrastao je u sredini gde se majka podrazumeva u svakoj verziji, pa i onoj sa svakodnevnim premlaćivanjem.

Žene su pak setovane da trpe svakojaka sranja jer su negde svesne da u Srbiji međ šljivama imaju sve izglede da totalno nahebu nakon razvoda jer da se ne zaebavamo, nemaju jednaku šansu.

U svim firmama u kojima sam radio bate su držale banku a seke su kuvale kafu bez obzira na njihove ambicije i sposobnosti. Bilo je i drugačijih slučajeva ali opet je tu po sredi bio neki žešći nepotizam ili seksualnim veštinama i vaginalnom manipulacijom izvojevan visok položaj što je dugoročno stvorilo poprilično iščašenu sliku o ženama na vlasti jer moćne baje ne biraju sposobne već voljne žene.

Bela kuga u Srbiji jeste posledica ugroženog majčinstva i tu nema dileme.

Sistem je potpuno poremećen i uzurpiran od strane najprimitivnijih morončina koje žive na teritoriji ovog kontinenta.

Osim toga, beda nije zanemarljiv faktor u celoj fabuli ali opet, predosećam da ni mnogo para u kombinaciji sa ovdašnjim mentalitetom ne bi dalo bolje rezultate.

Treba dakle raditi na iskorenjivanju sveopšteg primitivizma, nevezano za pol.

To je spor proces sa neizvesnim ishodom ali jedino moguće rešenje.

Prvi koraci bi bili recimo efikasno ili bolje rečeno munjevito pravosuđe u ovakvim slučajevima a drugi permanentna i pažljivo uobličena kampanja drugog talasa emancipacije žena sa naglaskom na poštovanje njihovih sloboda dok odgovornost prema potomstvu nekako urođeno imaju samo je treba dodatno kultivisati.

Ali ono što je je stvarnost jeste da živimo u kurton-republici i da sve ovo što ja pišem nije izvodljivo što ne znači da ne treba negovati otvoreni prezir prema patologiji iz uvodnog posta.

serrem ti se na državu
al' opet
ima i očeva koji bi se o deci starali bolje nego majka
znam slučajeve gde su klinci ostali kod mame, ali i gde su ostali kod tate
meni je to tužno, lepo je imati oba roditelja
ali ako se već desi da brak pukne, ne treba se trpeti zbog dece jer to samo izaziva nervozu i isfrustriranost koja se na njima leči
pa je nekad bolje otići u pm, a dete nek ostane sa jednim roditeljem (roditeljom :eek: nisam sigurna šta je ispravno)
i kad kažu tako "pa znaš, nema ljubavi, nema poštovanja, ali kako deci to da uradimo.."
deci se čini medveđa usluga ako roditelji ostanu u braku u kom nema više ničega

Back