muske RIBETINE

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
na reputacione zahteve forumasica posle postavljene fotke na zenskim ribetinama, otvaram temu muske ribetine!
sta je za vas pojam muska ribetina?
koje kriterijume bi takav jedan muski primerak trebalo da ispunjava..
ja nisam sebicna, evo jedne grupne fotke..za svakog po nesto..
ja pogledom fokusiram primerak zadnji red, drugi s desna..
za moj pojam - perfect!
ajde sad vi..
muske ribetine.jpg

hahah e stvarno ste biseri po xxx put dokazujete da nemate blage veze s ukusom..sve samo prste misici i zanemarimo lice i personaliti..sad zamislite da mi ne gledamo guzu sesi noge lice stomak..sve to kao zanemarimo i samo misice posmatramo..pff..ko je sad povrsan

aman bre georgije, pa tema i jeste ribetine..
niko ne prica o intelektu ovde..
mozemo da otvorimo i drugu, pa cemo tamo o ajnstajnu i tesli..:)
kakvi ste bre to, kad postavljate fotke devojaka i komentarisete to je ok, a na muske odmah moralisete..
uz to, niko ne moze da tvrdi da svaka od muskih i zenskih ribetina ne poseduje i potreban intelekt..

aman bre georgije, pa tema i jeste ribetine..
niko ne prica o intelektu ovde..
mozemo da otvorimo i drugu, pa cemo tamo o ajnstajnu i tesli..:)
kakvi ste bre to, kad postavljate fotke devojaka i komentarisete to je ok, a na muske odmah moralisete..
uz to, niko ne moze da tvrdi da svaka od muskih i zenskih ribetina ne poseduje i potreban intelekt..

nisam reko intelekt..pod personaliti spada i poza..sminka..osmeh..garderoba..mnogo toga cini ribetinu..a frajer je samo misic..bezlicni su uglavnom sto vam ne predstavlja problem

nisam reko intelekt..pod personaliti spada i poza..sminka..osmeh..garderoba..mnogo toga cini ribetinu..a frajer je samo misic..bezlicni su uglavnom sto vam ne predstavlja problem

izvini george, meni je onaj iz zadnjeg reda vrlo lican :D

prvi red, drugi s' desna :aha:

nego, sto ufitilji sa slikicom, ispale mi oci

pa ne umem da stavim vecu :( ajde ti je postavi ili mi daj instrukcije..

Back