MUSKE RIBE

• Začetnik teme Začetnik teme ja vočim ribe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba da se nećkate do iznemoglosti, da budete samouverene, sigurne, svoje, non-stop zauzete nekim svojim obavezama i da se žive pojedete ali da mu ne pokažete šta ustvari osecate!!! ISKUSTVO :!: :!: :evil:

ja vočim ribe:
KAKO ZAVESTI MUSKU RIBU??? POMOZITE[/quo
Zaista, MUSKE RIBE Vas nece bas zabaviti (iz trogodisnjeg iskustva). A kada Vam bude dosta svega, necete moci lako da ih se oslobodite.
Osvojicete ih fizickim izgledom, to sigurno pali... :wink:

Tacno je da samouverenost pali kod riba, ali sto je najbitnije privlaci ga nesto drugacije. Nije bitno da li se radi o izgledu ili o karakteru. Ako si u potpunosti ista kao ostale ili se trudis da budes kao one veruj mi neces nista uraditi, nikako mu na prvom sastanku ne pricaj sve, ostavi nesto i za drugi put. BUDI SVOJA! SRECNO Dvogodisnje iskustvo

ja sam svoju musku ribicu zavela upravo ovde , na chatu :lol: . Pricali smo par meseci i u jednom razgovoru je doslo do velike raspravke, polemisanja i krupnih reci....
mislim da sam ga upravo tada zavela :wink:
Srecno sa tvojom muskom ribom!

Ha,prosto sam ostao bez teksta!Muske ribe su sasvim ok.Ko misli drugacije,taj je ne moralan,bez karaktera,a povrh svega slabic.Vecu ljubav i lepse trenutke sigurno nisakim do m.r. neces imati.100%,veruj mi.Osobine:Romantican,zavodljiv...SVE NAJ LEPSE.P.S.Vole da dominiraju i da budu voljeni vise od boga,ali tu ljubav uzvracaju.Opusteno... :oops:

ne znam, ja mislim bas da su muske ribe izuzetne osobe, iskreni prijatelji na prvom mjestu. Jesu sentimnentalni, ali to im ne umanjuje u karakteru, koji je zavidan! Vole duhovitost, iskrenost, prave vrline... Nisu optereceni, osim sto su ponekad, ali samo ponekad malo narcisoidni, pa ih pohvali. Ali, sve umjereno. A ako mu kad zaplaces, ali samo pustis suzu, ima da se izbezumi i rastuzi, jer ne voli zensko da place, ucinice te sve po volji. A ako si Bik, ili tako neki tvrdoglavac, ima da ti popusta stalno!!! Wrh! :D :D

Back