ma neki... to mi ko slagvort... inace ne znate vi sta su londonske magle![]()
Sta ti bi???Magla u glavi???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neki... to mi ko slagvort... inace ne znate vi sta su londonske magle![]()
Sta ti bi???Magla u glavi???
Tada koristim Desankuili Pussy toy
![]()
U medjuvremenu juris forumasice ko urmasice,,,,![]()
Zanimljivi vrlooooo...Klijenti muskim prostitukama su muskarci.Pa gde to u zamlji Srbiji.
Ajde muskarci da vas cujem sta imate da kazete....ako smete,
Zanimljivi vrlooooo...Klijenti muskim prostitukama su muskarci.Pa gde to u zamlji Srbiji.
da zene ili ne daju ili daju besplato a mozda je i konflikt jer bi i one da naplate![]()
Ti si se malo izgubio po temama....![]()
Ti si se malo izgubio po temama....![]()
Gej muskarci bi platili za drugog muskarca, zene, pa mozda sa nekim kao Jhonny Depp ili na koga vec kidisu. Ovako mislim da vecina zena moze bez problema i novca naci neku osobu za cist seks bez obaveza, u kvalitet odnosa i osobe necemo ulaziti.
Ili ako su bas neke koje niko ziv ne bi pogledao, pa da moraju da plate muskarcu za seks.
Gej muskarci bi platili za drugog muskarca, zene, pa mozda sa nekim kao Jhonny Depp ili na koga vec kidisu. Ovako mislim da vecina zena moze bez problema i novca naci neku osobu za cist seks bez obaveza, u kvalitet odnosa i osobe necemo ulaziti.
Ili ako su bas neke koje niko ziv ne bi pogledao, pa da moraju da plate muskarcu za seks.
A sto u Srbiji kada to pise Dnevni avaz, a prenosi Dnevno .hr..za svoje tamo...![]()
ove mendzajne i ravnoguze usrase topik.
a hteo sam da napisem nesto
Mapisi meni xa ljubav,
Bez brige.rizikujes previse darling.
vece sanse imas ako igras loto.