Muske prostituke

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.627
Muške prostitutke haraju Srbijom, njihovi klijenti su poduzetnici i političari za ovu uslugu izdvajaju 1000 eura

Riječ je o šarmantnim mladićima lijepog izgleda koji su obučeni po posljednjoj modi i namirisani skupocjenim parfemima. Muške prostitutke pažljivo se brinu o svojem tijelu, a često se mogu susresti i u teretanama. Jedan od njih je i fotomodel, a prve kontakte i preporuke za bavljenje prostitucijom dobio je baš u teretani.

Muške prostitutke preplavile su Srbiju, a zbog sve slabije konkurencije zarađuju čak i više nego kolegice koje se bave najstarijim zanatom na svijetu. Klijenti ovih vrsta prostitutki su muškarci prije svega poduzetnici, političari i diplomati koji su radi stroge diskrecije spremni za nekoliko sati zadovoljstva platiti i po 1000 eura.

Riječ je o šarmantnim mladićima lijepog izgleda koji su obučeni po posljednjoj modi i namirisani skupocjenim parfemima. Muške prostitutke pažljivo se brinu o svojem tijelu, a često se mogu susresti i u teretanama. Jedan od njih je i fotomodel, a prve kontakte i preporuke za bavljenje prostitucijom dobio je baš u teretani, prenosi Dnevni avaz.

www.dnevno.hr/.../101128-muske-prostitutke-ha.

posle onog skandala sa pederskom paradom shvatio sam da je vise od pola muske srbije razbucano u guz'cu ovo mi je skroz ocekivano a i oni popovi vole decake:lol:
ja jos nisam seksualno opstio sa muskarcem ali ko zna danas je sve pozeljno ako mi plati 1000 evrica i lepo izgleda mogao bih i da porazmislim

posle onog skandala sa pederskom paradom shvatio sam da je vise od pola muske srbije razbucano u guz'cu ovo mi je skroz ocekivano a i oni popovi vole decake:lol:
ja jos nisam seksualno opstio sa muskarcem ali ko zna danas je sve pozeljno ako mi plati 1000 evrica i lepo izgleda mogao bih i da porazmislim

Uslov je da ti dobro izgledas a ne on

ph_s.jpg

Београд – Све већа незапосленост и финансијска криза довеле су до тога да велики број жена, али све више и мушкараца, зарађује за живот „продајући тело“. Сексуалне услуге се нуде преко интернета, али и на улици, у елитним клубовима и на сплавовима, хотелима, прикривеним „салонима за масажу“…

Gej prostitucija

- Što se tiče gej prostitucije, ona je ponuda za bogataše sa gej porivima. Poznanstva se sklapaju isključivo pod maskama klijenata – tj. klijenti su sakriveni. Lokali u kojima se biraju gej prostitutke su zatvorenog tipa, sa prigušenom muzikom, a klijentelu čine porodični ljudi, koji su izuzetno moćni i bogati. Uglavnom su to ljudi iz zdravstva, advokati, razni biznismeni, ljudi na položajima i političari. Princip je da muški klijenti dođu na određeno mjesto prije svih, stavljaju maske. Zatim se šalje poruka da se dovedu momci za koje se zna da će prihvatiti njihovu ponudu. Nakon što muška klijentela dobro osmotri gej prostitutke, preko posrednika se odabranom momku prenosi poruka i istovremeno opipava teren da li bi mladić htio da uđe u vezu sa dotičnim. Posrednik biva plaćen 100 eura samo da bi prenio informaciju – kaže naš sagovornik.

On naglašava da većina momaka koji pristaju na pružanje seksualnih usluga ovog tipa nijesu homoseksualci, već su pristali na seks ne bi li na taj način riješili svoje probleme, pomogli porodici. Gej prostitutkama je, kako navodi, mnogo lakše kada su u vezi muško, a klijenti „žensko“.

Back