Muske prevare

nista novo ali mentalna prevara je 300 000 puta teza od fizicke. Nema, po meni, nista strasnije od fizicke vernosti jednoj osobi zbog potpisanog papira kod maticara a da pritom srcem i dusom volis nekog drugog. Mozda i nisam u pravu, ali mentalna prevara bi me vise bolela od fizicke.
Lujka

lujka:
nista novo ali mentalna prevara je 300 000 puta teza od fizicke. Nema, po meni, nista strasnije od fizicke vernosti jednoj osobi zbog potpisanog papira kod maticara a da pritom srcem i dusom volis nekog drugog. Mozda i nisam u pravu, ali mentalna prevara bi me vise bolela od fizicke.
Lujka

Medjutim.. ovozemaljski zhivot bi bio nemoguc da ona ili on mogu sa 100% sigurnosti da utvrde da ih on ili ona varaju mentalno. Vi$e zna$ - vi$e pati$. Vecina vas ce se slozhiti da ne bi zhelela da zna da vas va$ partner "mentalno" vara (ako je sve ostalo u vezi normalno)

Verovatno ce taj period krize mentalnog varanja proci za nedelju-dve ili 2-3 meseca i onda je sa va$im partnerom sve u redu, a vi niste bili upoznati sa tim i niste brinuli niti pravili ljubomorne scene. Sa druge strane on/ona nisu vodili ljubav sa svojim "mentalnim" partnerom i vi ne straxujete za nezheljenu trudnocu i polne bolesti. Zato je uvek bolje "prevariti" mentalno.

lujka:
Lujka

Nesto si ti tu pomesala...

Tema vam je jako komplikovana, mislim da joj nismo dorasli.
Prvo, ja mislim da zaista ne treba praviti razliku izmedju muskih i zenskih prevara. Ja cak znam vise zena koje su sklone tome.
Drugo, Htela sam stosta da kazem o tome sta je prevara, a sta nije i kako je ne treba oprostiti, ali eto, danas sam u nekom specijalnom raspolozenju prema mom dragom i pocinjem da mislim da bih mu mozda sve oprostila, ako bih znala da sam ja ta koju voli. Ako nisam, ne bih mu oprostila nikako. Naravno, ja mogu sad da lupam, posto me nije jos prevario (nikad se ne zna he-he), ali kad pomislim onako najrealnije sto mogu, sta to uopste znaci da je bio sa nekom drugom? Mislim, nije time nikako osakacen, osim u slucaju polne bolesti, daleko bilo.
Ne znam odakle mi sad ova tolerancija, obicno sam prva koja ce lincovati nekog preljubnika, ali odjednom mi izgleda da ima i gorih stvari u zivotu od jedne prevare (pod uslovom da je jedna). Mozda cak ta jedna moze da bude lekovita, ako shvati da sam mu ja ipak najbolja. Opet ponavljam, da ne bude zabune, to jedino u slucaju da se volimo. Da me ne voli, ne bih ni bila sa njim, a kamoli nesto mu oprostila.

storm cloud:
Ne znam odakle mi sad ova tolerancija, obicno sam prva koja ce lincovati nekog preljubnika, ali odjednom mi izgleda da ima i gorih stvari u zivotu od jedne prevare (pod uslovom da je jedna). Mozda cak ta jedna moze da bude lekovita, ako shvati da sam mu ja ipak najbolja. Opet ponavljam, da ne bude zabune, to jedino u slucaju da se volimo. Da me ne voli, ne bih ni bila sa njim, a kamoli nesto mu oprostila.

Predivno... i neka te to hri$cansko osecanje pra$tanja i davanja prati tjekom celog zhivota. Ljubav pre svega.. Kada je ljubav dovoljno jaka ni$ta i niko ne mozhe da upadne izmedju, niti da pokvari vezu, pa ni glupa i nichim izazvana preljuba...
Preljuba... dodje brzo kao nevreme.. istutnji i nestane.. a zhivot na livadi i u $umi ponovo krene da buja. Priroda je tako udesila ja vam kazhem :)

cLick - OR - Die:
storm cloud:

Predivno... i neka te to hri$cansko osecanje pra$tanja i davanja prati tjekom celog zhivota. Ljubav pre svega.. Kada je ljubav dovoljno jaka ni$ta i niko ne mozhe da upadne izmedju, niti da pokvari vezu, pa ni glupa i nichim izazvana preljuba...
Preljuba... dodje brzo kao nevreme.. istutnji i nestane.. a zhivot na livadi i u $umi ponovo krene da buja. Priroda je tako udesila ja vam kazhem :)

Amin!

Back