Iron man
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Nosi li ko? Ima li takvih ovde..?. Inace treba da kupim jedan par al' nigde da nadjem, ako je neko raspolozen da proda nek se javi na teslakralj@yahoo.com ili ako zna gde mogu kupiti........ Pozzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje kaubojke kod nas pravio je ručno, po meri, obućar Lukić u ul. 14. Decembra (radnja se nalazi preko puta parka kod "Gradić Pejtona"). Jedno vreme nije radio, sad vidim da je ponovo otvoreno. Još uvek nosim njegove čizme koje sam kupio 1988. godine. Tad su koštale 200 DM, sad ne znam da li ih rade i koja je cena, pre nekoliko godina su ih radili.Iron man:Nosi li ko? Ima li takvih ovde..?. Inace treba da kupim jedan par al' nigde da nadjem, ako je neko raspolozen da proda nek se javi na teslakralj@yahoo.com ili ako zna gde mogu kupiti........ Pozzz
Kohen:U "manuelu".........ima dobrih, skroz..............
Moglo je ranije i da se radi po porudzbini...............
Ili da presretnes Protica , sa pajserom, i da mu otmes chizme.............![]()
Te sa pačijim kljunom, tzv. džonsonke, kakve je nosio Jim Morison, sa mekanom sarom, koje mogu da nosim i leti i zimi, ne puštaju vodu ni posle 18 godina akanja, takve pravi Lukić. Sad idem kod njega da mi napravi jedne za džabe - zaslužio sam koliko ga reklamiram!HeBePoBaTaH_:Protić nosi sa pačjim kljunom ( je l' se tako zovu one sa sečenim vrhom?), i te kaubojke mogu da budui različitih dužina. One koje pravi Manuel i svi domaći obućari su skroz šabanske.
Dakle, kupite ih u inostranstvu i obratite pažnju na dužinu sara, da nemaju oštre ivice jer će vam praviti rane, kao i na debljinu djona, jer ako je tanak nećete, moći da ih nosite preko zime, a kada je toplo suviše je vruće u njima. Ukoliko je đon suviše debeo, biće vam sasvim neudobne, kao da hodate na daskama.
Birajte pažljivo zato što dobre kaubojke traju dugo.
ggolub:Te sa pačijim kljunom, tzv. džonsonke, kakve je nosio Jim Morison, sa mekanom sarom, koje mogu da nosim i leti i zimi, ne puštaju vodu ni posle 18 godina akanja, takve pravi Lukić. Sad idem kod njega da mi napravi jedne za džabe - zaslužio sam koliko ga reklamiram!
Captain Jack Sparrow:Ako nosis manji br ima jos nekoliko pari kod privatnog obucara na bulevaru iznad cvetkove pijace sa leve strane uzbrdo... prave samo koza i drvo starinski rad .... vecna stvar , al meni male nazalost... :-?
:-) fala, fala... svaka ti je zlatna - bravo, Muvalo!muvalo:Kaubojske cizme ( i one najbolje) stoje retko kom muskarcu. Uglavnom izgledaju kao shabani u njima. To je zato sto je sve vazno: i koliko si visok, i koliko si tezak, i kako hodas, i kakve pantalone nosis (duzina i sirina nogavice, materijal itd.). Mozda sam u zivotu videla dva ili tri tipa da su stvarno dobro izgledali u njima...Pa sad momci, srecno![]()
Iron man:Momci drago mi je da ima ljudi koji nose pravu obucu....... Sit sam martinki i slicnih cokula...
kojote::-) fala, fala... svaka ti je zlatna - bravo, Muvalo!
... niko ih ne nosi tako kao Milić Vukašinović
muvalo:Kaubojske cizme ( i one najbolje) stoje retko kom muskarcu. Uglavnom izgledaju kao shabani u njima. To je zato sto je sve vazno: i koliko si visok, i koliko si tezak, i kako hodas, i kakve pantalone nosis (duzina i sirina nogavice, materijal itd.). Mozda sam u zivotu videla dva ili tri tipa da su stvarno dobro izgledali u njima...Pa sad momci, srecno![]()
Iron man:Nosi li ko? Ima li takvih ovde..?. Inace treba da kupim jedan par al' nigde da nadjem, ako je neko raspolozen da proda nek se javi na teslakralj@yahoo.com ili ako zna gde mogu kupiti........ Pozzz
Tacno...muvalo:Kaubojske cizme ( i one najbolje) stoje retko kom muskarcu. Uglavnom izgledaju kao shabani u njima. To je zato sto je sve vazno: i koliko si visok, i koliko si tezak, i kako hodas, i kakve pantalone nosis (duzina i sirina nogavice, materijal itd.). Mozda sam u zivotu videla dva ili tri tipa da su stvarno dobro izgledali u njima...Pa sad momci, srecno![]()
top_dog:upravo sam si kupio jedne u Mexicu, od krokodilske koze, za 230 dolara. izgledaju fantasticno. Pogledajte sami.
They are fantastic...you're right!