Muske i zenske crte koje nas privlace kod partnera i zasto?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Malo se mora generalizovati na ovoj temi cim imamo muske i zenske osobine.
Pitanje za vas, da li bi vas privukla osoba suprotnog pola, koja ima neke osobine ili interesovanja vaseg pola?

Recimo, zenska osoba, hladne glave koja ne mari toliko za klasicnu romantiku i muskarac koji je emotivan, buran, koji voli klasicnu romantiku.
Generalizujem malo, ali shvatate poentu.

Da li bi vas privukla takva osoba ili ne, i zasto?

Pitanje za vas, da li bi vas privukla osoba suprotnog pola, koja ima neke osobine ili interesovanja vaseg pola?

Recimo, zenska osoba, hladne glave koja ne mari toliko za klasicnu romantiku i muskarac koji je emotivan, buran, koji voli klasicnu romantiku.

pa da privlaci me blistavi um :D

privlaci me burna emocionalnost kod muskarca i dramaticnost ali koja je sputana i vri onako ispod ali mora da postoji taj muski princip koji to drzi pod kontrolom
jer bi me inace takva osoba cinila nesigurnom tj slicnom sebi po tim reakcijama a potreban mi je neko ko bi me drzao pri zemlji kad se razmasem.
ovako bi oboje otisli u tri lepe...

e da vidis meni bi trebala isto ta burna i sve to ... ali da nije pod kontrolom, to jest da osjecaji daju glavnu rijec, za razliku od mene, iako bih se isfuravao cesto na to, ja kazem zensku glupost :D , ali drugacije ne bi islo, da ona moze sve svoje osjecaje da obuzda ... sukobi gadni

nego Shojo ajmo si dati oduska
osvojimo svijet zajedno :D

e da vidis meni bi trebala isto ta burna i sve to ... ali da nije pod kontrolom, to jest da osjecaji daju glavnu rijec, za razliku od mene, iako bih se isfuravao cesto na to, ja kazem zensku glupost :D , ali drugacije ne bi islo, da ona moze sve svoje osjecaje da obuzda ... sukobi gadni

nego Shojo ajmo si dati oduska
osvojimo svijet zajedno :D

Da.z:)
Mi bi se potukli drugi dan
:rotf:

mislim tako. imas to. muska hladnoca i racio iako imas emocionalne ispade pretpostavljam. z:)
da, tako je nekako ... ali uvijek ih mogu nadvladati, ako je to potrebno ... ne drze me, nakon sekund kao da nista nije ni bilo, to vi zene ne mozete ... tj ja na svakom primjetim tragove nakon burnosti .... ja ih blokam savrseno :cool:
i jedna i druga.mislis da je to moguce u jednoj zeni? a da jedno od ta dva nije potisnuto nego dolaze do izrazaja u savrsenoj ravnotezi?
ovdje sada vidim drugi dio posta ... pa da moguce je ... tj znam da postoji neko takav jer bi mi samo takva i odgovarala, a kazu da se za svakog moze naci neko, posto ja znam da sam unikatan :D bice tesko ... kad se bacim u realnost, znam da je nemoguce ...jb g stas ...

vidi vako...moze biti i brkata forumashica
al ako pochne da me smara o fudbalu
SMRT

Privukao bi me upravo takav muskarac jer sam i sama takva.Ne znam kako bih se snasla s'nekim romanticnim.Ako bi on stalno ispoljavao emocije,bio nezan i pricao o ljubavi verujem da bih se dosadjivala ali i on bi jer mu ne bih uzvratila istom merom.Jednostavno smo previse razliciti.

Ма све су исте, па бирај колико хоћеш

Svako bice je poseban svet. Neki svetovi su sivi hladni i prazni
usnv9106-bw.jpeg
a neki raskosni i beskonacni
hyper_universe_by_animaboy-d3awpyv.png

Imala sam drugara u srednjoj (za koga se kasnije ispostavilo da je gej :mrgreen:) s kojim sam fantastično funkcionisala, naravno na prijateljskoj osnovi, i ne samo ja, većina devojaka. Što je i logično, jer je po nekim stavovima, razmišljanjima, emocijama, interesovanjima, bio mnogo bliži nama nego nekom prosečnom muškarcu. I sećam se kako smo se sve mi složile, kako bi neko poput njega bio idealan partner, misleći naravno - idealan za nas ženske. :lol:

Elem, to sam tada sa svojih 16, 17 godina mislila, i bila u zabludi naravno. Sada mislim da iako mi u odredjenim trenucima zafali ta neka ženska strana i prosto je poželim, ipak mislim da ne bih mogla sa takvim muškarcem da izdržim niti bi mogao da me privuče. Privlačni su mi muškarci sa muškim crtama ličnosti, sa muškim mozgom, razmišljanjem, ponašanjem, (iako sve to ume da me izbaci iz takta :p), pri tome ne mislim na neke balvančine i drvoseče, nego na normalnog muškarca uz koga ću se ja osećati kao žena. A te neke ženske crte kao što je recimo romantika, ili npr. šoping :lol: volim da mu probudim sama ;)

Back