Muške čizme

Šta preporučujete za ovu zimu? Bitno mi je samo da su nepromočive, i da su za ovih sniježnih uslova. Imam neke Sketchers i mislim da nikad od njih ništa uzeti neću, jednsotavno propuštaju vodu.
Razmišljam da uzmem gojzerice, sa sve sertifikatima o materijalu :D Do 10 000 din.

Не знам да ли имаш добре гојзерице за те паре, мора мало преко, до 12.000, да бираш, али и да трају 2.-3 циче зиме и временских непогода.

Има свачег доброг да се нађе по граду; имам катепилар, дубоке спортске и одличне су, а имам и неке гојзерице америских војних алпиниста, само сам их дотукао после скоро деценије. Много су добре биле и трајале би још, али сам их баш арчио, нисам их жалио.

Ja imam planikine gojzerice. Presao sam nekih 4000 km sa planinarima i nista im ne fali. Nigde nisu pukle niti propustaju vodu osim sto je koza na prevojima "sazvakana" ali ni tu ne pusta vodu. Jeidno sto mi se pocepalo je postava iznutra i ona koza iznad pete, tu gde dolazi do trenja ali tu kod obucara uvek zamenim sa parcetom nove koze.

Back